Pošlji povpraševanje

KUHINJE PO MERI - KATALOG NOVOSTI ZA NAVDIH VAŠE NOVE KUHINJE


Združitev najboljših oblikovalcev iz vsega sveta ustvarjajo mojstrovine, ki slavijo umetnost kuhinje. Kuhinje po meri katalog kuhinj inovativnih materialov, kjer boste prav gotovo dobili navdih oziroma idejno zasnovo za vašo kuhinjo. Kuhinje po meri katalog kuhinj prav tako vsebuje posebne modele kuhinj iz materialov, kot so gris porcelan, usnje, steklo, zlato in še več. Katalog kuhinje po meri vsebuje še posebej revolucionarne modele kuhinj kot so Lab13, Bellagio in Sipario. To so nove različice popularnih modelov Imperial, Magistra, Mia in Volare.

OBIŠČITE NAŠ SALON KUHINJ V LJUBLJANI


Trenutno največji hit je katalog kuhinje po meri Lab13 oziroma tako imenovani »kuhinjski laboratorij«, kjer je zaradi pametnih prostorskih rešitev, ergonomija brez kompromisov. Prav tako je zelo zanimiv katalog kuhinje po meri Bijou. Če so vam všeč moderne kuhinje, čiste linije z odlično kombinacijo materialov kot so; steklena kuhinja ali porcelanasta kuhinja. Nov stilski val je prinesel katalog kuhinje po meri Bellagio, ki je retro industrijska kuhinja Bellagio številnih rešitev in podrobnosti.
Ideje za kuhinje po meri - katalog novosti so na voljo na naši spletni strani ter spletni strani proizvajalca Aran. Vabimo vas na posvet z našimi strokovnimi svetovalci v salon kuhinja Ljubljana ali Izola, kjer so na voljo vsi katalogi kuhinje.

kuhinje katalogKuhinje po meri katalog


KUHINJE KATALOG ITALIJANSKE SVETOVNE BLAGOVNE ZNAMKE ARAN


Katalog kuhinja Volare je bila izbrana za opremo najprestižnejših stanovanj v ZDA. Aran je opremil celoten 432 Park Avenue na Manhattnu, vse od kuhinj, kopalnic, spalnic in pralnic. Kuhinje katalog Aran Cucine so kuhinje italijanskega proizvajalca, ki je bil izbran za ikono dizajna v New Yorku. Kuhinje katalog italijanske znamke Aran praktično nimajo konkurence glede detajlov, spojev pritrjevanja, ekologiji materialov, obdelavi elementov. Celoten katalog kuhinj zavzema certifikate mednarodne organizacije ISO (zahteve vodenja kakovosti) in FSC (ekološko gospodarjenje), vsi materiali so okolju prijazni in zdravju neškodljivi - brez formaldehidov. Katalog kuhinje Aran srednje višjega cenovnega razreda. Aran je luksuz, ki si ga lahko privoščimo. Preberite več na naši spletni strani: http://www.aran.si/kuhinje/popolna-funkcionalnost-pod-pultom-delovno-plosco/