Pošlji povpraševanje

Moderne kuhinje visoki sijaj

Moderne kuhinje visok sijaj so najbolj popularne kuhinje, ki jih odlikuje prefinjenost, eleganca in dober dizajn. Svoje mesto najdejo v različnih prostorih sodobnih stanovanj.

Moderne kuhinje so narejene iz različnih materialov, izbira samih materialov pa je raznolika. Lahko se poigrate tudi z različno kombinacijo barv in izgleda same kuhinje, kjer je izgled lahko v mat ali sijaj izvedbi. Moderne kuhinje visoki sijaj omogočajo izvedbo z ročaji ali brez. Ročaji so različnih velikosti in oblik. Če se odločite, da bo vaša moderna kuhinja visok sijaj brez ročajev, potem imate na voljo različne sisteme odpiranja in sicer: gola profil, električni sistem odpiranja ali push and pull sistem.

Moderne kuhinje visoki sijaj so lahko vsestranske od ravnih in čistih linij do zaobljenih in mehkih prehodih med elementi. Modeli modernih kuhinj ARAN ponujajo pestro izbiro, kjer lahko vsak najde nekaj zase.

moderne kuhinje za male prostoremoderne kuhinje visoki sijaj

Moderne kuhinje visoki sijaj so na račun gladkih površin zelo enostavne za vzdrževanje, kar olajša delo marsikateremu posamezniku, ki rad ustvarja v kuhinji. Kljub čistim linijam lahko moderne kuhinje visoki sijaj ustvarijo pridih domačnosti in topline.

Moderna kuhinja visoki sijaj bo zadovoljila vse vaše potrebe po videzu, uporabnosti in praktičnosti kuhinje. Preberit več tukaj:http://www.aran.si/kuhinje/

Moderne kuhinje za male prostore so zelo pogoste v sedanjih modernih bivalnih prostorih

Lepe moderne kuhinje v svetlih barvah so zelo primerne za male prostore, saj jih optično povečajo, zato je izbira barve ključnega pomena. Z ustrezno postavitvijo elementov so lahko moderne kuhinje za male prostore prav tako zelo praktične in funkcionalne. Ideje za moderne kuhinje za male prostore najdete v vseh izvedbah ARAN kuhinj. Moderne kuhinje katalog je dostopen na spletnih straneh aran.si in aran.it, kjer si ga lahko doma v miru prelistate in si izberete kuhinjo po vaših merilih. Prav posebno ponudbo za moderne kuhinje za male prostore pa si lahko ogledate tudi v trgovini Oprema Center.

PREVERITE TUDI KLASIČNE KUHINJE PO MERI

Moderne kuhinje za male prostore so pravi izziv za kupce, saj je potrebno biti pozoren tako rekoč na vsak cm kuhinje in iz njega narediti čim več prostora za shrambo in za delovno površino. Z ustrezno strokovno pomočjo in nasveti ter ustrezno postavitvijo aparatov, elementov in izbiro barv tudi mala kuhinja zaživi v svoji polnosti.

Moderne male kuhinje slike, le teh lahko najdete na naši spletni strani, nudimo vam neskončno možnosti ureditve vašega prostora.