Pošlji povpraševanje

Vrhunske italijanske kuhinje in moderna kuhinjska oprema

Vrhunske italijanske kuhinje z aparati vam zagotavljajo visoko funkcionalnost ter nadvse prefinjen estetski dizajn. Če torej iščete masivno okroglo jedilno mizo ali prilegajoče se stole za jedilnice, ste pri Opremi center na pravem mestu! Prodaja kuhinj z aparati pri nas vključuje tudi brezplačen 3D izris kuhinje po meri, ki vam pomaga pri pravi izbiri vrhunske italijanske kuhinje ter ustrezne kuhinjske opreme. Oglejte si naš spletni katalog modernih kuhinj in zagotovo boste našli kaj po vašem okusu!

Vrhunske italijanske kuhinje po naročiluvrhunske italijanske kuhinje


Če se lotevate renovacije vaših kuhinjskih prostorov ter želite v njih vnesti moderno tehnološko opremo kuhinje, potem so vrhunske italijanske kuhinje iz naše ponudbe prodaje kuhinj prava rešitev za vas! Moderne kuhinje z otokom ter druge vrhunske italijanske kuhinje se ponašajo z visoko kakovostno izdelavo ter oblikovanjem, njihovo čiščenje ter vzdrževanje pa je nadvse enostavno. S primerno občasno nego bodo vaša okrogla jedilna miza in stoli za jedilnice ter druga moderna oprema kuhinje tudi čez čas izgledali sijajno vi pa boste prihranili veliko energije. Če torej potrebujete kvalitetno kuhinjsko pohištvo, naj bo to velika okrogla jedilna miza, udobni stoli za jedilnice, napredna kuhinjska napa ali drugi elementi tehnološko napredne opreme kuhinje, si le oglejte našo pestro spletno ponudbo ali pa se osebno oglasite v našem salonu kuhinj!

Masivna okrogla jedilna miza in skladni stoli za jedilnicestoli za jedilnice

Stoli za jedilnice iz naše prodaje kuhinj so lahko po želji poljubno tapecirani, dodamo pa jim lahko tudi posamezne lesene dekorativne ornamente. Tudi okrogla jedilna miza je lahko povsem prilagojena vašim specifičnim estetskim preferencam ter meritvam, zato pred izdelavo vrhunske italijanske kuhinje po naročilu vselej najprej naredimo natančen 3D izris kuhinje po meri. S tem vam pomagamo izbrati pravo moderno opremo kuhinje z otokom ali drugih dizajnov kuhinj po meri. Oglejte si torej naš katalog kuhinj ali pa se oglasite v našem salonu Oprema center!

Salon kuhinj Ljubljana:www.vsi.si/oprema-center/salon-kuhinj-ljubljana

OPREMA KUHINJ

TRADICIONALNA KUHINJA