Pošlji povpraševanje

Kuhinje po meri - Slovenija s kar tremi saloni kuhinj Aran

Kuhinje po meri so lahko tako klasične, tradicionalne kuhinje (na primer podeželski stil kuhinje) ali pa moderne, minimalistične kuhinje. Izbira je prepuščena vam in vašemu okusu. Ne glede na to, kakšne kuhinje po meri so vam všeč, pa je pomembno, da so kuhinje izdelane iz kakovostnih materialov, ki so dovolj trpežni oziroma obstojni, da kljubujejo zobu časa. Resnično vrhunske kuhinje po meri pa niso nujno najdražje. V salonih Oprema center so vam namreč na voljo tovarniške cene za vse kuhinje po meri. Slovenija ima kuhinje po meri in se lahko pohvali s tremi saloni Oprema center, kjer vas čakajo kuhinje priznanega italijanskega proizvajalca Aran, največjega italijanskega izvoznika, ki je s svojimi kuhinjami prisoten na kar petih celinah. Preverite tudi opremo za kuhinje:https://www.vsi.si/oprema-center/oprema-kuhinj

Izdelava kuhinje po meri iz najkvalitetnejših materialov

Vsem, ki si želite vrhunske kuhinje po meri po ugodni ceni, vsekakor močno priporočamo kuhinje Aran. Uporaba preverjeno kvalitetnih in obstojnih materialov poskrbi za izjemne rezultate. Elementi in pulti so zaščiteni z vodoodpornimi materiali, seveda pa so tudi materiali, iz katerih so izdelani mehanizmi in vodila, najboljše kakovosti. Navdušuje tudi dejstvo, da gre za zdravju in okolju prijazne kuhinje po meri. Nove kuhinje po meri so žal še vedno pogosto izdelane z uporabo škodljivih snovi, kot je na primer formaldehid, kar pa ne velja za kuhinje po meri Aran. Slovenija s prodajnimi saloni Oprema center, kjer so vam na voljo kuhinje Aran, tako ni dobila le možnosti enostavnega dostopa do obstojnih in cenovno ugodnih kuhinj, ampak tudi takšnih, ki ne bodo ogrožale vašega zdravja. Mnoge zadovoljne stranke pa se bodo strinjale, da sodijo kuhinje Aran tudi med najlepše kuhinje.

kuhinje po meri slovenija vrhunske kuhinje po meri

OBIŠČITE NAŠ SALON KUHINJ V LJUBLJANI

Načrtovanje kuhinje po meri - Slovenija, lokacije salonov Oprema center

Potrebujete strokovno svetovanje glede vaše nove kuhinje po meri? Slovenija vam ponuja kar tri lokacije (v Ljubljani, Mariboru in v Izoli), kjer nas lahko obiščete in kjer vam bomo z veseljem priskočili na pomoč pri načrtovanju kuhinje. Oprema center je uradni zastopnik proizvajalca Aran World, zato bomo poskrbeli, da bodo uresničene vse vaše želje in zahteve. Svetujemo vam tudi glede kuhinje po meri za male prostore, kar je vedno poseben izziv. Male kuhinje po meri namreč zahtevajo še skrbnejše načrtovanje, če želimo doseči optimalen izkoristek prostora. Z našo pomočjo in z vrhunskimi kuhinjskimi elementi Aran boste prišli do sanjske kuhinje po meri oziroma kuhinje po meri za male prostore. Luksuz je zdaj na dosegu roke!