Pošlji povpraševanje

Male kuhinje po meri: ideje za kuhinje in realizacija projekta

Male kuhinje po meri zahtevajo poseben pristop, če želimo, da bo končna izvedba zares optimalna. Pri načrtovanju male kuhinje po meri je zato nujna pomoč strokovnjaka, ki ima dovolj znanja in izkušenj. Tako vaše želje glede majhne kuhinje po meri ne bodo zgolj neuresničena ideja. Kuhinje po meri, za katere v tesnem sodelovanju s strankami poskrbimo v salonu Oprema center, zastopniku svetovno uveljavljenega italijanskega proizvajalca vrhunskih kuhinj Aran, navdušujejo s funkcionalnostjo, obenem pa veljajo tudi za najlepše kuhinje. Luksuzne kuhinje po meri Aran so tudi cenovno zelo dostopne, saj vam nudimo tovarniške cene.

OBIŠČITE NAŠ SALON KUHINJ V LJUBLJANI

Pomoč pri izoblikovanju ideje za kuhinje po meri

Svojim strankam z veseljem priskočimo na pomoč že v prvi fazi projekta, torej pri oblikovanju ideje za kuhinje po meri. Proces zajema izbiro materialov, elementov, stila (modernejši ali bolj tradicionalen, podeželski stil kuhinje) ipd. Ideje za kuhinje po meri lahko dobite tudi z brskanjem po našem spletnem katalogu, kjer se najde nekaj za vsak okus. Vas skrbi, da se končna podoba kuhinje ne bo ujemala s tistim, kar za zdaj obstaja le kot ideja? Kuhinje po meri bodo naši strokovnjaki v salonih tudi računalniško izrisali, zato se boste lahko prepričali, da bo vaša nova kuhinja resnično takšna, kot si želite. Več kuhinj najdete tukaj:http://www.aran.si/kuhinje/

ideje za kuhinje po meri ideje za kuhinje po meri

Možna tudi izdelava male kuhinje po meri

Nekoliko specifično področje so male kuhinje po meri, a brez skrbi. Tudi če se soočate s prostorskimi omejitvami, bomo poskrbeli za izvirne rešitve oziroma ideje za kuhinje po meri. Luksuzne kuhinje po meri so povsem združljive tudi z manjšimi prostori. Majhne kuhinje po meri Aran vas bodo navdušile s funkcionalnostjo in hkrati z estetiko. Pred dokončnim naročilom male kuhinje po meri vas lahko obiščemo tudi na domu in se tako prepričamo, da se vsi podatki ujemajo. Tako večje kot male kuhinje po meri Aran so izdelane iz izjemno kakovostnih materialov, zato se lahko pohvalijo tudi z nadpovprečno življenjsko dobo.