Fitnes uteži  in stojalo za uteži ter klop za vadbo – Olimpus shop

Olimpus shop vam nudi uteži  in stojalo za uteži ter klop za vadbo v fitnes centrih ali doma. Nudimo vam homogene uteži za fitnes različnih dimenzij. Prav tako vam nudimo palice različnih dolžin s koluti. Obiščite našo prodajalno Olimpus shop in sestavite svoje uteži za vadbo oziroma za roke. Našo ponudbo sestavlja tudi ostala profesionalna fitnes oprema ter fitnes naprave za dom.

 

Palica za utežiPalice in koluti za uteži za vsakdanjo vajo

Izbirate lahko med različnimi koluti za uteži, ki jih nataknete na palice različnih dimenzij in tako sestavite zase najprimernejše uteži.  Stojalo in  bench klop vam bosta omogočila pravilno izvajanje vaj z utežmi. Fitnes klop je primerna tudi za druge vaje brez težkih pripomočkov.

 

Fitnes klop, stojalo za uteži in uteži za izvajanje vaj za prsne mišiceKoluti

Ulezite se na klop s prsmi navzgor. Primerna je daljša palica za uteži s koluti, ki jo potiskamo od trupa  pretežno s prsnimi mišicami. Stojalo je priročno za odlaganje uteži, saj jih v ležečem položaju ob koncu vaje težko  odlagamo na tla.  Bench klop je primerna tudi  za vaje, katerih glavni protagonist za izvajanje  so krajše palice s koluti. Palica mora biti primerno fiksirana v naš oprijem, da ne zdrsne. Stojala za uteži nam pomagajo pri počivanju, saj nanje odlagamo uteži med vajo, da sprostimo in spočijemo mišice. Bench klop in stojalo sta osnovna pripomočka za izvajanje vaj z utežmi.  V Olimpus shop vam je na voljo profesionalna oprema, ki vključuje  stojalo za uteži, klop in tudi palice s koluti za uteži. Obiščite nas in izberite stojalo priznanih proizvajalcev.

 

Fitnes klop  je profesionalna oprema primerna tudi za domači vadbeni prostor

Fitnes klop  je nepogrešljiv pripomoček za izvajanje vaj z utežmi ali brez uteži tudi doma. Klop  omogoča lažje izvajanje vaj za hrbtne mišice. Poleg tega pa je klop pomembna za pravilno izvajanje vaj z utežmi, ki zahtevajo ležeči položaj.  Obiščite Olimpus shop  in izberite  klop, palice s koluti za fitnes uteži in  stojalo za vašo telovadnico.

 

Olimpus | Fitnes uteži in ostala in ponudba:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Fitnes & Wellness Žalec
Naslov
Celjska cesta 8
3310 Žalec
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
03 620 98 04
Seznam fraz
stojalo, klop, uteži, bench klop, palice, koluti
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA