Rabljena fitnes oprema in napraveRabljena fitnes oprema

V prodajalni podjetja OLIMPUS vam je na voljo life fitness,  technogym ter rabljena oprema za domači fitnes. Nudimo vam rabljene fitnes naprave poceni. Akcija na izbrane izotonične in kardio naprave je razlog več, da nas obiščete v prodajalni OLIMPUS ali pa zajadrate na našo spletno stran in se seznanite z našo ponudbo. Možnost nakupa darilnega bona - aerobika, skupinska vadba, solariji in drugih naših storitev za vaše najdražje!

 

Rabljena fitnes oprema in naprave za dom

Fitnes oprema Olimpus shop ima zelo bogato ponudbo, v ponudbi je tudi poceni  rabljena fitnes oprema za domačo telovadnico. Izberete lahko tudi rabljene naprave za dom kot je klasična tekalna steza. Tekalna steza spada med kardio naprave, kamor uvrščamo sobno kolo ali orbitrek. Tekalna steza in sobno kolo se prištevata med tiste rabljene naprave za dom, ki ju lahko uporabljate tudi med gledanjem vaše najljubše TV oddaje. Tekalna steza in sobno kolo sta imenitna simulacija hoje ali teka oziroma kolesarjenja v naravi.  Združite prijetno s koristnim – izberite poceni kardio naprave za vašo dnevno sobo ali telovadni prostor.

 

Rabljena profesionalna oprema - izotonične naprave, life fitness,  in technogym oprema za centre in telovadnice

Ugodne rabljene fitnes naprave večjih dimenzij so izotonične naprave, kamor spada life fitness ali technogym oprema za trening hrbtnih, trebušnih mišic, mišic na nogah ipd. Izotonične se razlikujejo po namembnosti in so obvezni sestavni element vsakega vadbenega centra. Rabljena profesionalna oprema je primerna tudi za domači vadbeni prostor. Nudimo vam rabljene naprave priznanih proizvajalcev. Na voljo pa vam je tudi nova profesionalna fitnes oprema in nova technogym oprema.  Obiščite center OLIMPUS in si priskrbite poceni rabljene naprave - izotonične in kardio naprave.

 

Rabljena oprema in druga ponudba podjetja OLIMPUS

Fitnes & wellness center ter prodajalna Olimpus shop vam nudi poceni rabljene naprave za domači fitnes, vse naprave so produkti vrhunskih proizvajalcev. Rabljena oprema  je ugodna naložba za vsakega uporabnika. Poleg opreme pa so vam v Fitnes & wellness centru Olimpus na voljo tudi vodene fitnes vadbe, vodene skupinske vadbe ter aerobika, savne, masaže, spray-tan sistem za samoporjavitev ter solarij priznanega proizvajalca Ergoline.

 

Rabljena fitnes oprema in naprave ter ostala ponudba Olimpus shop:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Fitnes & Wellness Žalec
Naslov
Celjska cesta 8
3310 Žalec
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
03 620 98 04
Seznam fraz
izotonične in kardio naprave, life, technogym in rabljena oprema
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA