Tečaj hipnoze in tečaj bioenergije pod vodstvom priznanih strokovnjakov

V Olimpus fitnes&wellnes centru v Žalcu in Postojni obiščite tečaj hipnoze ali tečaj bioenergije. Tečaj hipnoze ali tečaj bioenergije je primeren za tiste, ki bi radi svoje težave odpravili na naraven način. Vsak, ki bo opravil tečaj hipnoze ali tečaj bioenergije, bo lahko izboljšal svoje počutje ali pomagal drugim.
V našem podjetju Olimpus fitnes&wellnes center vam je poleg tečejev bioenergije in hipnoze na voljo tudi skupinska vadba, aerobika in fitnes, nudimo pa vam tudi nakup fitnes opreme v naši prodajalni Olimpus shop.


Enodnevna mala šola hipnoze

Mala šola hipnoze  je primerna za tiste, ki se s tem področjem šele spoznavate. Prijavite se na enodnevni tečaj hipnoze in osvojite osnove hipnoze. Tečaj hipnoze pod vodstvom strokovnjaka hipnoze in psihoterapije Božidarja Grilca vas bo seznanil s tem, kako poteka uspešna hipnoza. Mala šola hipnoze vas bo naučila prepoznati znake hipnoze in osnove hipnoterapije. Tečaj hipnoze ne bo ponudil le teoretskega, ampak predvsem praktično znanje.  Mala šola hipnoze traja od 6 do 8 ur.


Poglobljen individualni tečaj hipnoze

Osnove hipnoze nadgradite in obiščite individualni tečaj hipnoze. 50 do 60 urni tečaj hipnoze vas bo usposobil za hipnoterapevta.  Tovrstna šola hipnoze, ki se izvaja ob sobotah, vas bo usposobila za samostojno delo s strankami. Šola hipnoze vas bo seznanila z različnimi praktičnimi pristopi. Ko se bo praktični tečaj hipnoze končal, vam bo g. Grilc še vedno na voljo za konzultacije. Vsak, ki zaključi tečaj hipnoze, prejme originalen ameriški certifikat, ki ga izda Ameriška zveza hipnoterapevtov.


Obiščite tečaj bioenergije, saj vam bioenergija lahko povrne vaše zdravje

Bioenergija je učinkovita metoda, ki je pomagala že mnogim, tudi brezupnim primerom. Bioenergija bo pripomogla, da bo vaše telo spet v ravnovesju z naravo. Tečaj bioenergije izvaja mednarodni strokovnjak  dr. Drago Smiljanić. Spoznali boste, kako lahko bioenergija povrne harmonijo v vaše življenje. Tečaj bioenergije vas bo seznanil s tem, kako bioenergija pravilno teče skozi telo. Blokirana bioenergija namreč povzroča bolezni. Tečaj bioenergije vam bo pokazal, kako zelo učinkovita je lahko bioenergija. Bolečine po poškodbah ali bolezni notranjih organov naj postanejo preteklost. Bioenergija je naravna pot do zdravja. Poleg tega je znanstveno dokazano, da je bioenergija učinkovita alternativna metoda zdravljenja. Prijavite se na tečaj bioenergije, ki se izvaja v Olimpus fitnes&wellnes centru. Obiščete lahko začetni ali nadaljevalni tečaj bioenergije.


Tečaj hipnoze ali tečaj bioenergije v Olimpus fitnes&wellnes centru:

  • Tečaj hipnoze
  • Šola hipnoze
  • Bioenergija
  • Tečaj bioenergije
  • Skupinska vadba
  • Aerobika
  • Olimpus shop
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Fitnes & Wellness Žalec
Naslov
Celjska cesta 8
3310 Žalec
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
03 620 98 04
Seznam fraz
Tečaj hipnoze, šola hipnoze, bioenergija, tečaj bioenergije
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA