Profesionalna fitnes oprema in naprave za dom Olimpus shop

V prodajalni Olimpus shop vam je na voljo profesionalna fitnes oprema Bodytone. Izbirate lahko tudi fitnes naprave za dom za domači vadbeni prostor kot so priljubljeno sobno kolo,  tekalna steza ali vibracijske ploščeUteži so klasična oprema za vašo domačo telovadnico. Profesionalna in rabljena fitnes oprema – cene in ostala ponudba ter storitve Fitness&Wellness centra Olimpus ter prodajalne Olimpus shop najdete na naših spletnih straneh.

 

Profesionalna oprema za fitnes centre po ugodnih cenahSpinner kolo

V prodajalni Olimpus shop vam je na voljo  profesionalna fitnes oprema, ki obsega naprave za počepe, krepilec trebušnih mišic, uteži, stojala za  fitnes uteži, vibracijske plošče in druge vadbene naprave za dom ter za profesionalno rabo. Profesionalna oprema je namenjena fitnes centrom in drugim prostorom za aerobno vadbo.  Naša ponudba obsega vse naprave, ki spadajo v kategorijo profesionalne vadbene opreme. Izberete lahko tudi priljubljeno sobno kolo za simulacijo kolesarjenja v naravi, priročna pa je tudi tekalna steza. Sobno kolo in  tekalna steza sta klasični napravi, nepogrešljivi v vsaki telovadnici. V seznam naše ponudbe spada tudi rabljena fitnes oprema po nižji ceni. Obiščite prodajalno Olimpus shop in izberite fitnes naprave za dom.

 

Čemu so namenjene  vibracijske plošče?

Vibracijska plošča je profesionalna fitnes oprema prikladna tudi za domači vadbeni prostor. Vibracijske plošče so namenjene vsem uporabnikom ne glede na starost ali fizične karakteristike.  Vibracijska plošča je fitnes naprava primerna za odpravljanja celulita, poleg tega pa imajo vibracijske plošče še druge pozitivne znanstveno dokazane učinke na organizem – odpravljajo stres, bolečine v sklepih in mišicah, izboljšujejo krvni obtok. Vibracijske plošče – vadba 3min 12x na teden prinaša neverjetne rezultate. V podjetju Olimpus so vam na voljo vibracijske plošče priznanih proizvajalcev in različnih cenovnih razredov.

Sobno kolo in tekalna steza

Klasični napravi za domačo telovadnico - sobno kolo in  tekalna steza

Profesionalna fitnes oprema vključuje tudi klasični vadbeni napravi. Prva je naprava, ki je nepogrešljiv del vsakega fitnes centra  - tekalna steza. Tekalna steza simulira tek v naravi, namenjena je utrjevanju nožnih mišic. Z reguliranjem težavnostnih stopenj in pogojev vadbe,  tekalna steza postane tudi najučinkovitejši pripomoček za nabiranje kondicije. Sobno kolo kot simulator kolesarjenja v naravi deluje po podobnem principu kakor tekalna steza. Sobno kolo simulira tako kolesarjenje v klanec kot po ravninskem delu.

 

Izberite sobno kolo in druge naprave za dom različnih proizvajalcev Olimpus shop:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Fitnes & Wellness Žalec
Naslov
Celjska cesta 8
3310 Žalec
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
03 620 98 04
Seznam fraz
Bodytone, Olimpus shop, vibracijske plošče, sobno kolo, tekalna steza
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA