Pošlji povpraševanje

Fitnes & wellness center OLIMPUS

Fitnes center in oprema OLIMPUS

V Fitnes & wellness centru Olimpus nudimo pestro ponudbo storitev. K nam se lahko oglasite vsi, ki želite storiti nekaj zase: preoblikovati svoje telo, shujšati, pridobiti kondicijo, pridobiti na mišični masi ... skratka želite biti fit. Odločite se lahko za osebno trenerstvo, V.I.P. vadbo (vadbo z individualnim pristopom) = vadba v manjši skupini pod nadzorom trenerja ali trenirate sami. Nudimo tudi pestro ponudbo skupinskih vadb. Od razgibane TNZ - step aerobike, pilatesa, vadbe mamic z dojenčki, do nekoliko intenzivnejših vadb kot sta boot camp in vadba crossfitnes Olimpus.

Olimpus pa je pravi naslov tudi za vse, ki hrepenite po sprostitvi in užitku. Nudimo pestro izbiro masaž, med drugim tudi masažo v dvoje, kjer se ob istem času, na istem mestu masirata vi in vam ljubljena oseba, prijatelj/ica, sodelavec/ka,... Za prijetno vzdušje je poskrbljeno, tako da se lahko v miru prepustite izkušenim rokam naših maserjev in maserk. Za vse, ki se želite nekoliko prepotiti, pa nudimo razvajanje v našem savna apartmaju. Savna apartma zajema dve savni (finsko in infra), masažno kad, posteljo, mizico in dva stola za sprostitev. Ob najemu priložimo dve brisači in rjuhi ter posladek po vašem okusu (čokoladni fondi, čaj, penina, sveža voda) - odvisno od izbranega paketa.

SOLARIJ ter SPRAY-TANSolarij Olimpus

V Olimpus pa ste vabljeni tudi vsi, ki si želite hitro porjaveti. Odločite se lahko za obisk solarija ali sprejanje (t.i. spray-tan sistem za samoporjavitev). Solarij s svojimi žarki pripomore k hitrejšemu kreiranju kožnega pigmenta. Solarij ni namenjen zgolj predčasni porjavitvi, ampak je tudi preventiva, ki ščiti pred UVA in UVB sončnimi žarki. V centru Olimpus vam je na voljo solarij proizvajalca Ergoline.


Spray-tan je vedno bolj priljubljena metoda porjavitve, saj izbran ten kože pridobite kar v petnajstih minutah. Najpomembneje pa je, da se barva vpije le v povrhnjico, zato je to zdrav način porjavitve. Primeren ja za vse! Za tiste, ki želite ves čas izgledati zagorelo pa tudi za posebne priložnosti kot so maturantski ples, poroka, itd.

Olimpus-shop

Olimpus shop nudi profesionalno fitnes opremo, rabljeno fitnes opremo, fitnes opremo za dom, opremo za funkcionalno vadbo in crossfit, opremo za aerobiko in skupinske vadbe, opremo za boks in borilne veščine, fitnes in športne pode ter podlage, garderobe in ostalo opremo, fitnes oblačila, obutev in dodatke, opremo in pripomočke - fit otroci, tekalne steze, eliptike in crosstrainerje, kolesa, veslače in steperje, kolesa za indoor cycling, vibracijske plošče, uteži, kolute in palice, ročke in stojala, vadbene klopi, multifunkcijske naprave, pripomočke in priključke, opremo za power lifting, merilne naprave, naprave za noge, naprave za trebuh in trup, ramena in prsa, naprave za hrbet, naprave za roke, rezervne dele, ...


Osebje Olimpus shop-a vam svetuje o vseh izdelkih. Olimpus shop nudi tudi dostavo in montažo ter garancijo na novo in rabljeno opremo.

V Olimpus shop najdete naprave in pripomočke vrhunskih proizvajalcev: Bodytone, Precor, LifeFitness, Matrix, Technogym, BH, ...

Olimpus-shop nudi torej pestro ponudbo nove in rabljene fitnes opreme za domačo in profesionalno uporabo. Nudimo tudi opremo za funkcionalno vadbo, crossfit, aerobiko in druge skupinske vadbe ter opremo za boks in ostale borilne veščine.


V ponudbi Olimpus-shopa ne manjka sobnih koles, crosstrainerjev, tekalnih stez, veslačev, steperjec ter vseh vrst pripomočkov.


Olimpus shop vam nudi fitnes oblačila Našo ponudbo sestavljajo športni podi, izmed katerih je ena priljubljenejših tatami blazina za domačo vadbo.

Oblačila za vse vrste vadb - ženska in moška kakovostna in estetska oblačila

Oblačila Olimpus shop pripomorejo h kakovostni vadbi, saj so narejena iz primernih raztegljivih materialov, ki vpijajo znoj. Prav tako se fitnes oblačila prilegajo telesu, zato niso moteči dejavnik pri vadbi. Našo kolekcijo sestavljajo tako moška kot ženska oblačila - kratki in dolgi rokavi ter topi in hlače. V Olimpus shop lahko izbirate tudi različne naprave za dom za vaš domači fitnes. Lahko pa se odločite za vodeni fitnes z našimi trenerji v prostorih centra Olimpus. Profesionalna fitnes oprema in izkušenost ter strokovnost inštruktorjev bodo pripomogli h kakovostni in prijetni vadbi.

Športni podi in tatami blazina za fitnes centre ali domačo telovadnicoTatami blazina

Športni podi so namenjeni prostorom, kjer se izvajajo športne aktivnosti kot na primer judo ali fitnes. Športni podi in tatami blazina ščitijo pred trdimi padci ob vseh vrstah vadb. Športni podi so enostavni za montažo - brez lepljenja in izravnavanja tal. Priljubljena Tatami blazina se navadno zlaga kot puzle, zato je fleksibilna in enostavno prenosljiva. Izbirate lahko med različnimi debelinami in trdotami materialov, iz katerih so narejeni športni podi in tatami blazina. Obiščite Olimpus shop - našo ponudbo sestavljajo športni podi, moška in ženska fitnes oblačila, fitnes naprave za dom in profesionalna oprema.

Obiščite Fitness&Wellness center OLIMPUS in Olimpus shop: