Pošlji povpraševanje

Skupinske vadbe v fitnesu Olimpus za zdrav duh v zdravem telesu

V Fitnes & wellness centru Olimpus v Žalcu izvajamo naslednje VODENE VADBE:

BOOT CAMP

Vadba Boot camp temelji predvsem na funkcionalnih vajah z lastno težo, za še večjo učinkovitost treningov pa bodo vključene tudi vaje z raznimi pripomočki (TRX, kettlebells, medicinke in drugo). Cilj vadbe je poleg moči razvijati tudi vzdržljivost (kondicijo), zato se vaje navadno opravljajo druga za drugo z minimalnim vmesnim počitkom. Tovrstna vadba zagotavlja maksimalno porabo maščob ter najbolj vpliva na oblikovanje postave. Posameznik na treningih porabi zelo veliko kalorij ter s tem izjemno pospeši metabolizem za večje kurjenje maščob tudi več ur po končanem treningu.


Boot Camp je primeren za ženske in moške, za začetnike ter napredne športnike, saj je prilagojen na posameznikovo telesno pripravljenost. Program je zasnovan tako, da je vadba prilagodljiva, torej ne zahteva nobenega predznanja ali določene stopnje telesne pripravljenosti, uspeh pa je zagotovljen.


Na voljo je več različic vaj za različne stopnje kondicijske pripravljenosti.

Poudarek je na pravilni izvedbi vaj, saj s tem preprečimo morebitne poškodbe ter povečamo učinkovitost.
Vadba poteka v energičnem vzdušju ob dobri glasbi.

VABLJENI K OGLEDU OLIMPUSOVE PONUDBE SKUPINSKIH VADB

Vadba CROSSFITNES OLIMPUS za MOŠKE in ŽENSKE

Z izborom specifičnih vaj po postajah dosežete stopnjo intenzivnosti, pri kateri je poraba kalorij in maščob v telesu maksimalna. Vadba, kjer vam nikoli ne bo dolgčas. Kaj je CrossFit? Je učinkovita vadba za vsakogar in je šport, ki je vedno bolj popularen za tiste, ki želijo še več.

PILATES

Tako imenovana Body and Mind tehnika, ki hkrati sprošča in ohranja vaše telo gibčno in močno. Vaje so zasnovane tako, da izboljšujemo ravnotežje in koordinacijo, obenem pa skrbimo za večjo gibljivost in moč centra trupa. Deluje antistresno, saj posamezniku pomaga doseči optimalno fizično ter duševno počutje.

TNZ STEP AEROBIKAStep aerobika

Aerobna oblika vadbe na stepu z vstavljenimi segmenti oblikovanja telesa. Vadba je energična, razgibana in zabavna.


Pri vadbi se uporablja pripomoček step - pručka, ki pripomore k maksimalnemu izgubljanju maščob na kritičnih predelih, oblikovanju trebuha, nog in zadnjice.

VADBA MAMIC Z DOJENČKITNZ aerobika

Si mlada mamica, ki bi rada storila nekaj zase, pa nimaš varstva za svojega malčka?


Najboljše, da prideta kar oba skupaj na vadbo mamice & dojenčki! Za vsakega se bo nekaj našlo, tako za mamico kot za malčka. Nekaj kardio vadbe, nekaj krepilnih vaj in pa vaje s katerimi spodbujamo pravilen gibalni razvoj otroka. Mamica bo poskrbela da bo njena postava spet takšna kot pred porodom, dojenček pa bo s svojo težo odlična 'dodatna obremenitev'. Pa kar brez skrbi, dojenček lahko vmes tudi malce zadrema (bo ta čas mami malo bolj migala), če pa bo lačen, pa ga mamica lahko sproščeno nahrani.


Priporočeno je, da ima mamica s seboj lupinico, v katero lahko dojenčka odloži. Vadba bo potekala v sproščenem vzdušju in z veliko pozitivne energije.
Primerno za mamice in dojenčke stare od 2 mesecev naprej.


Vadbo lahko obiščejo tudi nosečnice (bodoče mamice), saj bo vaditeljica poskrbela za vaje, ki bodo posebej prilagojene zanje. Tudi sama obtežitev bo prilagojena. Poleg tega pa bodo na vadbi v stiku z mamicami, s katerimi si bodo lahko izmenjale mnenja in delile izkušnje.

Olimpus | Aerobika in skupinska vadba - več: