V Manufakturini trgovini Outlet prodajamo modele iz predhodne sezone kakovostnih znamk po cenah, ki so nižje od nabavnih!

Outlet prodaja: kaj pomeni outlet in kje je prednost za vas?

Outlet prodaja je v tujini že dolgo prisoten in dobro uveljavljen sistem prodaje. V zadnjih letih pa se razvija tudi v Sloveniji. Outlet pomeni prodajo priznanih blagovnih znamk tekstila, modnih dodatkov, spodnjega perila in ostalih izdelkov po izredno nizkih cenah. Gre za nekakšno stalno razprodajo, kjer so lahko izdelki znižani tudi za 80%. Bistvo outlet trgovine je, da njena ponudba ne zajema kolekcij tekoče sezone, ampak kolekcije preteklih sezon po zelo ugodnih cenah. Outlet nakupovanje postaja vedno bolj priljubljeno prav zato, ker se pretekli modni trendi vračajo - in ne govorimo le o vintage ali retro modi. Še bolj je outlet priljubljen pri povprečnih potrošnikih, ki jim tovrstna trgovina omogoča, da pridobijo oblačila in ostale izdelke vrhunskih in drugače cenovno manj ugodnih znamk. Seveda je ponudba tovrstne trgovine odvisna od neprodanega asortimenta izdelkov trgovin z redno ponudbo. Tako v njej ne boste našli razprodanih modelov in številk. Trgovina Outlet se običajno nahaja na lokaciji podjetja, ki zastopa blagovno znamko, ali na lokaciji podjetja, ki ima v lasti več trgovin. Splača se preveriti outlet ponudbo, mogoče odkrijete čudovito obleko, ki je krojena za vas, po nepredstavljivo ugodni ceni!


Trgovina Manufaktura Outlet: kakovostni izdelki priznanih znamk ugodno

V Outlet prodaji nudimo enake artikle, ki so bili v redni ponudbi predhodne sezone naših ostalih prodajaln. Outlet je enkratna priložnost za izjemno ugoden nakup kakovostnih ženskih in moških oblačil priznanih znamk:
- Mura,
- Labod,
- Kenny S.,
- Gelco,
- Cecil,
- Bugatti,
- Basler,
- Monari,
- Brax,
- Pierre Cardin,
- Gerry Weber,
- Taifun
- in drugih.


Ker gre za modo pretekle sezone, nekatera oblačila ponujamo tudi po cenah, ki so še nižje od nabavnih. V kolikor ne dajete velikega poudarka na sezonsko modo in želite prihraniti pri nakupu modnih oblačil, je trgovina Outlet prava izbira za vas!

Več o naši trgovini Outlet si preberite na naši spletni strani. Vabljeni!