Ženska moda v Manufakturi

Ženska moda je pogosto kaotična in pretirana. V Manufakturi skušamo ta eksces ponudbe in kričečosti umiriti s pazljivim izborom ženske konfekcije v naši ponudbi. Naš izbor ženskih modnih oblačil zagovarja harmonijo oblik, barv in kombinacij ter visoko kakovost. V naših poslovalnicah imamo pretežno oblačila za ženske tujih blagovnih znamk, najdejo pa se tudi ženska oblačila domačega porekla, kot npr. kolekcije podjetja Pletilstva Pislak. V izziv nam je razpolagati s tako ponudbo ženskih oblačil, v kateri lahko vsaka ženska najde žensko modo, ki je pisana na njeno starost in postavo. Žensko modo boste našli v poslovalnicah Modni dom, Hiša s stilom, Modni domek in Salon Elegance. Za večje konfekcijske številke pa vam sešijemo oblačila tudi po vaših merah.

Ženska moda


Oblačila za ženske vseh tipologij

Za zrele ženske svetujemo izbor ženskih oblačil Basler, ki so namenjena odraslim ženskam, ki želijo biti urejene, elegantne in sproščene v vsaki priliki in v vsakem trenutku dneva. Njim primerne so tudi kolekcije blagovne znamke Brax, ki so poznane po odlični ženski konfekciji za službo in prosti čas. Ženska modna oblačila Brax so izdelana iz najboljših, visoko inovativnih materialov naravnega izvora, imajo odlične kroje in vrhunsko izdelavo.

Ženska moda

Gerry Weber izdeluje sofisticirana oblačila za ženske, ki združujejo klasičen dizajn z modernimi detajli. Rezultat takšne ženske mode je enostavno kombiniranje, ki zagotavlja dovršen in sodoben izgled za vsako priložnost: od poslovnih sestankov, prek oblačil za prosti čas in vse do večernih trenutkov. Podobno elegantnost in večnamenskost lahko zasledite tudi v oblačilih za ženske podjetij Frank & Walder, Eugen Klein in Monari.

Če iščete predvsem visoko dodelanost in kvaliteto, si oglejte ženska oblačila Kenny S., v katerih je vsaka ženska, ne glede na postavo ali konfekcijsko številko, moderna, samozavestna in mlada (ne glede na leta). Gelco je vrhunska nemška blagovna znamka ženske mode, ki se lahko pohvali s 60-letno tradicijo. Njihova ženska modna oblačila so namenjena ženskam po 35. letu starosti, ki si želijo ohraniti mladosten videz, brez da bi se morale odpovedovati udobnosti in kakovosti.


Ljubiteljice sproščenih in visoko kakovostnih oblačil za ženske bodo našle iskano v kolekcijah podjetij Betty Berclay, Lerros, S.Oliver in Vanilia.

Dekletom na ljubo in veselje, razpolagamo tudi s trendovskimi ženskimi modnimi oblačili znamke Madonna, ki sledijo viziji »trenutni trendi po sprejemljivih cenah«. Ženska konfekcija znamke Madonna je modna, udobna in kvalitetna, prava ženska moda za dekleta, ki želijo biti vedno v trendu. Mlade ženske, tako tiste po starosti kot tiste po duši, se bodo razveselile sodobne ženske mode podjetja Gerke. Zaradi bogate in skrbne ponudbe oblačil za ženske je Manufaktura podjetje, kjer se ženska moda približa in pokloni vsaki ženski.

Obiščite tudi našo spletno stran in poslovalnice!