Spodnje perilo v Manufakturi

V naših poslovalnicah dobite žensko, moško in otroško spodnje perilo najboljših slovenskih in tujih blagovnih znamk po ugodnih cenah. V Manufakturi nudimo udobno in kvalitetno perilo za celo družino. Našli ga boste v poslovalnicah Modni dom, Modni domek in Hiša s stilom.

Moško spodnje periloSpodnje perilo


S pravim ženskim spodnjim perilom postaneš boginja

Naša ponudba ženskega spodnjega perila je izjemno bogata, zato lahko vedno izbrskate kos perila, ki se ujema z vašimi trenutnimi željami in zahtevami. Med slovenskimi znamkami spodnjega perila izpostavljamo Lisco, ki skupaj s podznamko Cheek, primerno zlasti za modno ozaveščene mlajše ženske, poskrbi za široko kolekcijo spodnjega perila, kopalk in pižam, ki slovijo po svoji kvaliteti, dodelanosti in prikupnosti. Ponudba izdelkov Lisca je namenjena različnim tipologijam žensk. Dotika se raznolikih življenjskih stilov, to pa se odraža v specifično dodelanem oblikovanju kolekcij ženskega spodnjega perila. Lisca je garancija za sodobno zapeljiv ženski videz, v katerem boste ugajale tako sebi kot drugim. Slovenski dizajn v Manufakturi zastopa tudi podjetje Komet, ki ugaja predvsem samozavestnim ženskam, ki so zveste sami sebi. Značilnost ženskega spodnjega perila Komet so naravni, koži prijazni materiali, ki nudijo mehkobo in udobje, hkrati pa se odlično prilegajo linijam telesa. Med domačimi podjetji predstavljenimi v prodajnih salonih Manufaktura naj omenimo še Polzelo, podjetje z dolgo tradicijo v izdelovanju nogavic za vso družino.

Poleg domačih proizvajalcev spodnjega perila zastopamo tudi številne priznane tuje znamke perila. Vsako dekle in katerakoli ženska bo našla kaj zase v raznoliki ponudbi ženskega spodnjega perila Triumph, ki slovi po funkcionalnosti, udobnosti in modnemu videzu. Poleg spodnjega perila Triumph ponuja tudi kolekcijo oblačil za spanje in kolekcijo kopalk s posebnimi modeli za oblikovanje postave, ki vsaki ženski omogočijo samozavesten sprehod po plaži in občutek varnosti in sproščenosti pri aktivnostih v vodi. Za ljubiteljice visoke kvalitete in preverjenih krojev imamo na razpolago izdelke najstarejše nemške znamke dnevnega in nočnega perila Schiesser. Schiesser izdeluje poleg ženskih kolekcij tudi kakovostno moško in otroško spodnje perilo.

Za mlajše boginje, po starosti in po srcu, izpostavljamo izdelke blagovnih znamk Bellissima, Skiny, Filodoro in Sloggi. Sloggi izdeluje žensko in moško spodnje perilo, znano po izredni funkcionalnosti in inovativnosti uporabljenih materialov.


Moško in otroško spodnje perilo - udobje in lepota pisana na kožo moškim in otrokom

Med artikli moškega spodnjega perila naj omenimo perilo priljubljenega proizvajalca Galeb, ki je zaznamovano z dolgo in uspešno tradicijo predvsem moškega perila. Znamka Galeb poleg kakovostnega moškega spodnjega perila po dostopnih cenah, ponuja tudi prikupne in udobne kolekcije ženskega in otroškega spodnjega perila. Slovenski dizajn za moško spodnje perilo zastopa podjetje Rondes. Rondes ponuja tako klasično kot trendovsko moško in žensko spodnje perilo za vse okuse in starosti.

Obiščite nas v poslovalnicah Modni dom, Hiša s stilom in Modni domek!