Otroška konfekcija v Manufakturi

Če želite, da je otroška konfekcija kvalitetna, potem je Manufaktura Modni dom pravi kraj za vas. Naši prodajni saloni vsebujejo širok program otroške mode slovenskih in tujih blagovnih znamk. Pri nas vedno najdete udobno otroško spodnje perilo in sproščena otroška oblačila za pristaše otroške mode.

Otroška konfekcija


Otroška moda za prosti čas

Priznana blagovna znamka Tom Tailor je namenjena tistim, ki cenijo otroško modo, a se ji ne podrejajo. Tom Tailor izdeluje kvalitetno otroško konfekcijo, ki bo zadovoljila zlasti starše, ki si želijo predvsem takih otroških oblačil, v katerih se bodo njihovi otroci počutili karseda sproščeno in udobno. Njihovem program vsebuje otroško konfekcijo od 2-16 leta starosti.

Ljubitelji potovanj in razposajenosti bojo navdušeni nad otroško modo indonezijskega podjetja Bali, katere značilnost so otroška oblačila izdelana iz naravnih materialov živih barv. Tekstil je obarvan s tradicionalnimi tehnikami barvanja (npr. batik). Velikokrat je okrašen tudi z raznovrstni potiski in vzorci, kar otroški konfekciji Bali da še dodaten čar.


Otroška konfekcija športnih oblačil

Privrženci športa in narave bodo s ponudbo športne otroške mode znamk Ice peak in Campagnolo prišli na svoj račun. Ice peak je francoski proizvajalec športnih oblačil za vso družino, poznan po uporabi kakovostnih tehničnih materialov in živahnih barv. Tudi blagovna znamka Campagnolo in njegova podznamka Melby uporabljata visoko kvaliteten tekstil, ki njihovim otroškim konfekcijam zagotavlja izvrstno stopnjo trpežnosti in udobja - otroška moda kot se spodobi.

V tako bogati ponudbi otroških oblačil (tudi otroško spodnje perilo), kot je na voljo v poslovalnicah Manufaktura, boste zagotovo našli kaj primernega za vaše najmlajše. Vabljeni!