Moda za močnejše postave v trgovini Manufaktura: po meri vam izdelamo tako moška kot ženska oblačila in tudi moške obleke

Manufaktura je specializirana trgovina s tekstilom, ki je bila ustanovljena leta 1962 in se tako ponaša z dolgoletno in bogato tradicijo na tem področju. Svojim strankam želimo ponuditi zanesljivo kakovost po zmernih cenah ter strokoven in prijazen osebni odnos. Močno si prizadevamo, da bi naši kupci dejansko občutili, da je dober nakup pri nas pravilo, kakor pravi tudi naš slogan. Prijazno strokovno svetovanje strankam ob ponudbi kakovostnih izdelkov je že ves čas naša poslovno-prodajna filozofija. Strankam nudimo občutek domačnosti in prijetno vzdušje, ki ga ne dobijo v velikih trgovsko-prodajnih centrih, kjer se človek kar izgubi. Kljub nenaklonjenim gospodarskim trendom ostajamo vodilni tekstilni trgovec na Primorskem. Želimo pa se širiti tudi na druge regije in trge, zato smo v ta namen odprli prodajne enote v Kopru, Domžalah in Postojni.

Naša ponudba zajema moško, žensko in otroško modo, ki vključuje tudi perilo in športno konfekcijo, izdelke za dom, kozmetiko, pozamentarijo in storitve, kot je šivanje po meri. Ta storitev pride pogosto v poštev takrat, kadar gre za oblačila za močnejše. Moda za močnejše postave je namreč v mnogih trgovskih centrih precej zapostavljena. V naših trgovinah pa vam moška in ženska oblačila izdelamo tudi po meri in po vaših željah.


Moda za močnejše: moške in ženska oblačila po meri izdelamo v katerikoli številki

Šivanje po meri je namenjeno vsem tistim, ki v trgovinah z oblačili ne najdejo ničesar zase - večinoma zato, ker so močnejše postave. Moda za močnejše nima univerzalnega modela za vse močnejše postave, saj je v veliki meri odvisna od tipa postave. Zato se je v takih primerih najbolje odločiti za šivanje po meri, ki ga nudimo tudi mi. V naši trgovini vam lahko izdelamo oblačila po meri - tako moške obleke in oblačila kot ženska oblačila lahko izdelamo v katerikoli konfekcijski številki. Moda za močnejše postave tako lahko ponudi več možnosti izbire, takšna oblačila po meri pa se bodo povsem prilegala vaši postavi.

Vljudno vabljeni na našo spletno stran ali v poslovalnice, kjer si lahko ogledate našo ponudbo, kot so npr. moške obleke po meri!