Ženska in moška moda v Salonih elegance podjetja Manufaktura

Že 50 let skrbimo za ponudbo tekstila na Goriškem. Kljub močni konkurenci ostajamo vodilni tekstilni trgovec na Primorskem, saj si zelo prizadevamo, da je pri nas vsak vaš nakup dober nakup. To zagotavljamo z bogato ponudbo in predvsem s prijaznim in strokovnim svetovanjem ter z odlično postrežbo. Ob trgovinah z oblačili in ostalim tekstilom - Modni dom, Hiša s stilom, Modni domek in Outlet - imamo v Novi Gorici dva Salona elegance. V vsakem od njiju smo se specializirali za vrhunsko žensko ali moško modo.


Ženska moda v Salonu elegance: ženska modna oblačila za vse priložnosti

V Salonu elegance z žensko modo nudimo žensko konfekcijo priznanih blagovnih znamk višjega cenovnega razreda ter ženska modna oblačila za prosti čas po dostopnih cenah:
- Basler


Ženska moda za zrele ženske, ki želite biti urejene, elegantne in sproščene ne glede na uro. Moda za poslovne in posebne priložnosti ter za prosti čas.
- Brax


Ženska moda namenjena zrelim ženskam v službi in prostem času. Prepoznavna ženska modna oblačila iz materialov naravnega izvora in krojev vrhunske izdelave.
- Eugen Klein


Prefinjena ženska moda s poudarkom na visokokakovostnem materialu in izjemnem kroju. Ker se zavedamo pomembnosti usklajenih oblačil, nudimo stilska oblačila za garderobo vsake ženske.
- Monari


Ženska moda s pridihom tipičnega italijanskega vsakdana. Ženska konfekcija pletenin, ki namenja posebno pozornost detajlom.

Ne spreglejte tudi ponudbe spodnjega perila različnih znamk in za različne stile. V naši pestri izbiri modnih dodatkov pa boste zagotovo našle še kaj za popestritev ali le dopolnitev vašega novega oblačila. Ob nakupu smo vam na voljo tudi s strokovnimi nasveti. V kolikor pa bi želeli svojo novo garderobo še dopolniti z določenim kosom oblačila, ki ga ne najdete v Salonu elegance, vam ga bomo z veseljem poskusili poiskati v ponudbi naših ostalih prodajaln.


Moška moda v Salonu elegance za elegantno poslovne ali športne dogodke

V Salonu elegance, ki se je prej imenoval »Moška moda«, že več kot 30 let nudimo vrhunsko moško konfekcijo in moško spodnje perilo:
- Brax


Moška konfekcija za službo in prosti čas, izdelana iz materialov naravnega izvora.
- Bugatti


Moda za moške športnike, ki želijo biti v koraku z modnimi trendi.
- Paul & Shark


Vrhunska italijanska znamka športnih oblačil in oblačil za prosti čas, znanih po vzdržljivosti, več funkcionalnosti in patentiranih materialih. Navdih jemlje v športih, kot so jadranje, golf in smučanje.
- Spodnje perilo in pižame Huber.
- Spodnje perilo in pižame Skiny.

Za več informacij o ponudbi naših Salonov elegance obiščite našo spletno stran!