Trgovina s tekstilom in z oblačili Manufaktura in darilni boni

Podjetje Manufaktura se ponaša z dolgoletno in bogato tradicijo in je specializirana trgovina s tekstilom. Trgovina z oblačili že leta potrjuje slogan »Kjer je dober nakup pravilo«, saj se v podjetju trudimo, da svojim strankam ponujamo zanesljivo kakovost po zmernih cenah, pri tem pa imamo do njih strokoven in prijazen osebni odnos. Naše trgovine s tekstilom dajejo strankam občutek domačnosti in prijetno vzdušje, ki ga v velikih trgovskih centrih ni. Ponašamo se tudi s tem, da smo vodilna trgovina s tekstilom na Primorskem, želimo pa se širiti tudi na druge regije in trge. V ta namen smo odprli tudi prodajne enote v Domžalah in Postojni. Trgovina z oblačili pa ne ponuja samo mode za moške, ženske in otroke, temveč tudi izdelke za dom, kozmetiko, pozamenterijo in še marsikaj drugega, kot so na primer darilni boni. Pri nas boste našli tudi posebno outlet ponudbo.


Trgovina outlet ponuja oblačila iz preteklih sezon

Trgovina outlet v širšem smislu označuje poseben tip trgovine, kjer lahko kupite blago po močno znižani ceni. To pa ne pomeni, da takšno blago ni kakovostno. Praviloma gre za kolekcijo tekstila in obutve iz prejšnjih sezon, saj je v tem času na voljo že ponudba nove sezone. Outlet ponudba tako pripomore, da si po ugodnih cenah lahko privoščimo nakup kakovostnih izdelkov, ki jih ponuja trgovina z oblačili.


V ponudbi Manufakture tudi darilni boni, ki jih je mogoče kupiti v vseh poslovalnicah

Darilni boni so idealno darilo za rojstni dan, obletnico, lahko pa so tudi poročno darilo ali preprost izkaz pozornosti. Razmišljanje, kaj kupiti, raje prepustite tistim, ki jim je darilo namenjeno. Boni bodo vaše najdražje razveselili, saj si bodo tako lahko sami izbrali darilo, ki jim bo resnično všeč. V vseh poslovalnicah Manufakture so na voljo boni v vrednostih 10, 20 in 50 evrov.

Obiščite nas, trgovina outlet z ugodnimi cenami oblačil vas čaka!!