Športna konfekcija v Manufakturi

Športna oblačila so v Manufakturi odlično zastopana. V naših poslovalnicah Modni dom najdete širok izbor izdelkov najboljših tujih proizvajalcev športne konfekcije, s katerimi lahko oblečete člane celotne družine.


Za vse tiste, ki si želijo najboljše

Za privržence visoko kakovostne športne oblačilne tradicije izpostavljamo svetovno priznani znamki Adidas in Nike, ki sta svojo ponudbo razširili tudi na športno elegantna oblačila za prosti čas. Znamki sta znani zlasti po svoji funkcionalnosti, estetski dovršenosti in uporabi modernih tehničnih materialov. Njihove športne jakne in hlače zaznamujejo dodelan dizajn in preverjeni kroji, ki vedno poskrbijo za lep izgled, visoko nosljivost in udobje. Adidas in Nike sta znamki, ki že od nekdaj oblačita vrhunske športnike in olimpijske šampione. V njihovih športnih oblačilih prebujamo in ljubkujemo skrite šampione, ki se nahajajo znotraj vsakega izmed nas.


Športna konfekcija za celo družino

Prodajni program blagovne znamke Campagnolo je namenjen tako moškim kot ženskam in otrokom. Campagnolo ponuja izredno bogato izbiro športno elegantnih oblačil za prosti čas in sproščene trenutke. Njihova športna oblačila so izdelano iz najboljših naravnih materialov, ki zagotavljajo krasno transpiracijo kože in odlično počutje. Znamka Campagnolo je znana predvsem po svojih udobnih modelih športnih hlač in jaken.

Športno elegantna oblačila za vsakogar (za vse starosti in za katerikoli spol) proizvaja tudi nemško podjetje Killtec. Killtec izdeluje kvalitetno športno konfekcijo, katere posebnost je ta, da tradicijo športnih oblačil za prosti čas bogati in modernizira z uporabo inovativnih tehničnih materialov. Posebej priljubljena je njihova ponudba športnih hlač in jaken za pohodništvo.

V kolikor imate radi moderen dizajn, barvitost in večnamenskost, potem je športna konfekcija podjetja Ice peak prava izbira za vas. Ice peak je priznano francosko podjetje športnih oblačil za vso družino. V njihovem programu izstopajo zlasti tehnične športne jakne in kvalitetne športne hlače vseh dolžin in oblik. Pristaši športne konfekcije klasičnih krojev in vzorcev pa se bodo razveselili programa blagovne znamke Lotto, ki ustvarja cenovno dostopna športna oblačila za otroke, ženske in moške.

Za še več podrobnosti obiščite našo spletno stran ali naše poslovalnice!