Po hišni tekstil v Manufakturo

Manufaktura Modni domek je prodajni salon za vse priznane slovenske oblikovalce hišnega tekstila. Hišni tekstil, ki je kvaliteten in skladen z vašimi okusi in potrebami, poskrbi za piko na i v doživljanju vašega doma in telesa. Kvaliteten tekstil za dom pripomore k splošnemu boljšemu počutju, zato je pomembno, da s skrbjo izberemo pravšnji tekstil za svoj dom. Mehka posteljnina, živahne rjuhe in odeje imajo moč, da vsako spalnico napolnijo s toplino in radostjo.


Izbrani slovenski tekstil za dom

Slovenska blagovna znamka Svilanit ima bogat prodajni program, ki uresničuje zadovoljstvo uporabnikov. Svilanitov pester program zaobjema brisače, kopalniške preproge, kopalne plašče, posteljne prevleke in pregrinjala, rjuhe, vzglavnike, namizni program in kuhinjske dodatke. Svilanitov tekstil za dom je garancija za ugodje in estetsko dovršenost, saj zagovarja in izraža visoko kulturo bivanja. Poleg tega je ves hišni tekstil Svilanit izdelan v skladu z visokimi ekološkimi standardi.

Za božansko spanje in kraljevsko razvajanje v postelji vam priporočamo prodajni program hišnega tekstila Odeja Škofja Loka, ki vključuje bogato ponudbo prešitih idej, vzglavnikov, nadvložkov in posteljnine. Artikli blagovne znamke Odeja imajo dolgo tradicijo in predstavljajo visoko kakovosten tekstil za dom. Hišni tekstil Odeja svojim uporabnikom zagotavlja enostavno vzdrževanje, trpežnost in ortopedsko ustreznost. Ljubitelji udobja in estetske dovršenosti bodo lahko potešili svoje želje po najboljšem z uporabo posteljnih kolekcij primorske znamke Bount, ki izdeluje vrhunski hišni tekstil za spalnice.

Munh je domače podjetje iz Idrije, ki proizvaja vse vrste tekstila za dom: posteljnine, prte, zavese, brisače in prešite odeje. Med slovenskimi proizvajalci hišnega tekstila izpostavljamo še blagovno znamko Urh, ki visoko kakovost materialov in izdelave združuje z igrivostjo in dodelanostjo tkanin in vzorcev. Program podjetja Urh obsega sedežne blazine vseh vrst, vzglavnike, prevleke, prte, predpasnike, ležalne blazine in vrtni program.

V Manufakturi bodo vsake oči in vsaka koža dobile tekstil po svojem okusu. Obiščite nas!