Pošlji povpraševanje

Osebna dvigala za različne stavbe

V podjetju Lift dvig se ukvarjamo z različnimi dejavnostmi, ki vse vključujejo dvigala -
invalidska tovorna, avtomobilska, maloavtomobilska in osebna dvigala: dvigalogradnja, dobava in inženiring. Nudimo vam tudi servis za vsa dvigala.

Osebna dvigala - vrste in možnosti

V naši ponudbi so tudi tako imenovana osebna dvigala, ki so namenjena prevozu oseb. Glede na to, v kakšni zgradbi je dvigalo in kakšna je njegova funkcija, imamo na voljo naslednje tipe:

  • klasično osebno dvigalo (izjemno priljubljeno, klasična oprema in dekoracija),
  • elegantno dvigalo (doda prostoru posebno eleganco, izjemnega videza),
  • luksuzno dvigalo (prestižnejši model, materiali po izbiri, vrhunska kakovost),
  • panoramsko dvigalo (zunanje ali notranje, odeto v steklo) in
  • profesionalno dvigalo (funkcionalna in vzdržljiva kabina, za javne stavbe z veliko obiskovalci).

Vsa omenjena osebna dvigala so varna in varčna, saj ustrezajo najvišjim standardom. Primerna so za različne vrste stavb od stanovanjskih objektov do bolnišnic, poslovnih stavb, trgovskih centrov in drugih javnih ali zasebnih zgradb. Naša osebna dvigala v najboljši možno meri izkoristijo prostor, ki vam je na voljo, in so vrhunec trenutnega oblikovanja in tehnologije. Poglejte si našo ponudbo in si izberite osebno dvigalo po svoji meri.

Osebna in hišna dvigala

Osebno in hišno dvigalo

Hišna osebna dvigala

Osebna dvigala, ki se uporabljajo v stanovanjskih poslopjih in so namenjena prevozu oseb, so tako imenovana hišna dvigala. Osebno dvigalo za stanovanjske zgradbe, ki je v zadnjih nekaj letih najbolj priljubljeno, se imenuje E07. Njegove značilnosti so robustnost, uporabnost in izjemno ugodna cena. Vsako dvigalo lahko prilagodimo vaši zgradbi, ne glede na to, ali gre za manjši blok z le nekaj stanovanji in etažami ali pa za visoko stolpnico ali nebotičnik z veliko nadstropji. Poskrbeli bomo, da bo prostor čim bolje izkoriščen in da bo dvigalo najbolj primerno za vaše potrebe. Vsa osebna dvigala v naši ponudbi so tiha in varčna, kar pomeni, da ponoči ne boste motili stanovalcev, hkrati pa boste prijazni do okolja.