Malotovorna dvigala za prevoz tovora so namenjena prevozu manjših tovorov

 

Zagotovo so malotovorna dvigala nepogrešljiva v objektih kot so bolnišnice, knjižnice, hoteli, šole, restavracije, in denimo trgovski centri. Tovorno dvigalo klasične dimenzije, katerega cena je v našem podjetju ugodna, je namenjeno predvsem prevozu tovora iz ene točke na drugo po naročilu stranke, lahko tudi z osebnim spremstvom. Medtem pa so malotovorna dvigala za prevoz tovora namenjana prevozu manjših tovorov.

 


Malotovorna dvigala za prevoz tovoraManjšim prostorom so namenjena malotovorna dvigala

Odlična rešitev, ko vam primanjkuje prostora, potrebujete pa dvigala za prevoz tovora, so malotovorna dvigala. Takšno dvigalo popolnoma prilagodimo vašim željam in potrebam tako, da ne zavzame preveč prostora v objektu, v katerem ga potrebujete. Namenjeno je prevozu lažjega tovora, kot je denimo hrana in pijača, do skupne teže 300 kilogramov. Poleg nakupa dvigala pri nas lahko opravite tudi servis za malotovorna dvigala ter vzdrževanje dvigal, ki je nujno za podaljšanje dobe delovanja vašega dvigala. Montaža dvigala je prav tako opravljena iz naše strani, saj gre za dvigala iz jeklene zapletene konstrukcije.

 


Tovorna dvigala z zmogljivim pogonom cena

Naša tovorna dvigala s ceno, ki jo poskušamo približati svojim strankam, so zanesljiva in učinkovita, saj z močno konstrukcijo in odličnim pogonom premagujejo še tako zapletene naloge hitro in enostavno. Večja tovorna dvigala dimenzije po vaših željah so primerna za razna skladišča in industrijske obrate, kjer je dvigalo nepogrešljivo. Vaša dvigala za prevoz tovora oblikovno prilagodimo tovoru, hitrosti in vrsti pogona, kar je prednost naše ponudbe. V primeru, da je z vašim dvigalom kaj narobe, pa vam omogočamo hiter servis za malotovorna dvigala in tovorna dvigala. Cena je ugodna, sploh če ste dvigala za prevoz tovora kupili pri nas. Pri nas opravite tudi redne mesečne servise dvigal. Odločite se za kvalitetna dvigala in se oglasite v našem podjetju v Ljubljani, kjer vam bomo z veseljem svetovali in pojasnili morebitna vprašanja.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Ižanska cesta 398t
1108 Ljubjana
Spletna stran
E-pošta
041 77 88 85
Seznam fraz
malotovorna dvigala, tovorno dvigalo cena, dvigala za prevoz tovora
ZEMLJEVID