Pošlji povpraševanje

Servis dvigal

Servis dvigal je pomemben del naše ponudbe, saj vam poleg projektiranja, proizvodnje in montaže zagotavljamo tudi redno vzdrževanje in popravilo dvigal. S tem vam lahko zagotovimo resnično kakovostno ponudbo, saj so naši serviserji in vzdrževalci ustrezno izobraženi in svoje znanje nenehno dopolnjujejo na različnih seminarjih. Reden servis dvigal je poleg osnovne kakovosti materialov in vrhunske tehnologije tisti, ki vam zagotavlja, da je dvigalo varno in učinkovito. Že 15 let vgrajujemo dvigala vrhunske kakovosti, ki ustrežejo še tako zahtevnim strankam in pogojem, in izvajamo reden servis dvigal na vseh naših dvigalih. Obenem se lahko na nas obrnete tudi za nasvet. Pošljite nam elektronsko pismo ali nas pokličite po telefonu in pomagali vam bomo s strokovnim znanjem in izkušnjami.

Zakaj sta redno vzdrževanje in servis dvigal tako pomembna?

V podjetju Lift Dvig vam nudimo servis za:

Servis dvigal je enako pomemben, kot redno vzdrževanje katerih koli drugih strojev ali naprav. Gre predvsem za to, da je vzdrževanje ali popravilo dvigal, ki je opravljeno redno, vedno v korist uporabnika. Glavna razloga za to sta predvsem dva:

  • reden servis dvigal zagotavlja varno uporabo dvigala
  • reden servis dvigal pomeni dolgoročen prihranek

Servis in vzdrževanje dvigal

Vzdrževanje in popravilo dvigal

Popravilo dvigal

Servis dvigal vključuje redne preglede celote, vzdrževanje dvigal in izvedbo potrebnih popravil. Če se servis dvigal opravlja redno, večja popravila dvigal navadno niso potrebna, saj drobne napake ali nepravilnosti sproti odpravljamo. To pomeni, da do večjih poškodb oziroma odpovedi posameznih delov načeloma ne prihaja, saj je zagotovljeno redno pregledovanje. Tako kot pri drugih napravah tudi tu velja, da majhne napake in zanemarjanje vodi do večjih napak, ki pomenijo večji končni strošek. Zato vam svetujemo, da se dogovorite za reden servis dvigal, s katerim boste takšne večje napake preprečili in dvigalu bistveno podaljšali življenjsko dobo. Na nas se lahko obrnete po telefonu ali po elektronski pošti. Z veseljem vam bomo pomagali.