Tovorno dvigalo za večje in manjše tovore

V naši ponudbi imamo poleg različnih osebnih dvigal (panoramsko, luksuzno, elegantno klasično, profesionalno), avtomobilskih in invalidskih dvigal tudi tovorno dvigalo in tako imenovana malotovorna dvigala. V obeh primerih gre za dvigala za prevoz tovora, le da je tovorno dvigalo namenjeno veliko težjim tovorom.

 

Tovorno dvigalo

Za razliko od osebnih dvigal, v katerih se načeloma prevažajo ljudje, je tovorno dvigalo namenjeno

Malotovorno dvigalo in dvigala za prevoz tovorarazličnim težkim tovorom. Na željo stranke jih seveda lahko prilagodimo tako, da so primerna za osebno spremstvo tovora. Dvigala za prevoz tovora največkrat nameščamo v različne industrijske obrate, skladišča, logistične centre in podobno, kjer je takšno tovorno dvigalo nepogrešljivo. Pomembno je, da so takšna dvigala primerna za delo v takšnih težkih pogojih dela in da zagotavljajo potrebno nosilnost. Veliko lahko tovorno dvigalo pripomore k učinkovitosti tudi s hitrostjo. Dolgoročno gledano namreč vsaka minuta šteje in ob koncu leta je lahko razlika ogromna. Zato imamo v podjetju Lift dvig na voljo inženirje in svetovalce, ki vam bodo glede na specifične pogoje vašega dela svetovali, kakšno tovorno dvigalo izbrati. Če pa potrebujete morda dvigalo manjših kapacitet, se lahko odločite tudi za malotovorna dvigala.

Malotovorna dvigala za lažji tovor

Tovorno dvigalo in malotovorna dvigalaVeliko tovorno dvigalo, ki ima veliko nosilnost in je zelo prostorno, je namenjeno prevozu težjih tovorov, medtem ko je za lažji in prostorninsko manjši tovor primernejše manjše tovorno dvigalo. Takšna dvigala za prevoz tovora se uporabljajo predvsem v farmaciji, gostinstvu, hotelirstvu, v šolah, bolnišnicah, trgovskih centrih, knjižnicah in podobnih stavbah – pravzaprav kjer koli potrebujete tovorno dvigalo manjših dimenzij. Največkrat se z njimi prevaža hrana in pijača in imajo nosilnost do 300 kg. Pri nas lahko vsa dvigala povsem prilagodimo vašemu tovoru, hitrosti in vrsti pogona. Tako kar najbolj učinkovito izkoristimo dane pogoje in poskrbimo, da so malotovorna dvigala popolnoma prilagojena vašim potrebam. Na željo stranke lahko dvigalo prilagodimo tudi tako, da je možno osebno spremstvo.

 

LIFT DVIG, d.o.o. | Tovorno dvigalo, malotvorna dvigala, dvigala za prevoz tovora – povezave do naše spletne strani: 

 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Ižanska cesta 398t
1108 Ljubjana
Spletna stran
E-pošta
041 77 88 85
Seznam fraz
Tovorno dvigalo, malotvorna dvigala, dvigala za prevoz tovora
ZEMLJEVID