Stopniščna dvigala za invalide in starejše

Stopnice in različno visoki nivoji so za invalide in starejše lahko velika ovira. Stopniščna dvigala so odlična rešitev za premagovanje najrazličnejših arhitektonskih ovir, ki se pojavljajo na javnih površinah, v stanovanjskih zgradba, poslovnih zgradbah in tudi v odprtih prostorih. V podjetju Lift Dvig vam nudimo različna stopniščna dvigala, s katerimi dostop omogočite prav vsakomur. Na voljo so vam:

-          stopniščno dvigalo za ravna stopnišča

-          dvigala za zavita stopnišča

-          sedežna stopniščna dvigala

-          dvigala za premagovanje manjših ovir

-          gosenična dvigala za invalidske vozičke

 

Za značilnosti posameznih izdelkov in za kakršna koli vprašanja nas pokličite po telefonu ali pa nam napišite elektronsko pismo – odzvali se bomo na vse vaše želje.

Sedežna stopniščna dvigala

Stopniščna dvigala s sedežem lahko namestite tako rekoč na vsake stopnice. Delujejo na akumulator, kar pomeni, da tudi v primeru, da zmanjka elektrike, ne boste imeli nobenih težav. Izberete si lahko sedežno stopniščno dvigalo za ravna ali zavita stopnišča. Vsa naša stopniščna dvigala so izjemno elegantna in ne bodo pokvarila videza prostora. Obenem so tudi izjemno praktična, saj oseba preprosto sede na sedež in se odpelje do vrha stopnic. Upravljanje je povsem enostavno in tiho, pomembno pa je tudi, da ne prihaja do nenadnih sunkov, ampak deluje popolnoma tekoče – tudi ustavljanje je mirno. Takšna dvigala so namenjena predvsem ljudem, ki se gibljejo samostojno, imajo pa težave pri premagovanju stopnišč.

Stopniščno dvigalo za ravna stopnišča

Takšna stopniščna dvigala so lahko sedežna stopniščna dvigala, ki se navadno uporabljajo v notranjosti stavb, lahko pa so to zunanja dvigala s ploščadjo, na katero lahko oseba stopi ali pa nanjo zapelje z invalidskim vozičkom in se odpelje na vrh stopnic. Kot vsa druga tudi ta stopniščna dvigala delujejo na akumulator. Pomembno je tudi, da za montažo takšne ploščadi dodatne gradbene predelave niso potrebne. V vsakem primeru pa je bistveno, da s takšnimi dvigali vsem omogočimo dostop do stavbe ali pa premikanje po njej.

 

Sedežna stopniščna dvigala za ravna stopnišča   Stopniščna dvigala za ravna stopnišča

 

Podjetje | Stopniščna dvigala, sedežna stopniščna dvigala , stopniščno dvigalo za ravna stopnišča – povezave do naše spletne strani:

                                                     

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Ižanska cesta 398t
1108 Ljubjana
Spletna stran
E-pošta
041 77 88 85
Seznam fraz
Stopniščna dvigala, sedežna stopniščna dvigala , stopniščno dvigalo za ravna stopnišča
ZEMLJEVID