Servis in vzdrževanje dvigal vam učinkovito opravimo v podjetju Lift dvig d.o.o.

 

Po tem, ko kupite etažno dvigalo ali drugo dvigalo, je pomembno, da poskrbite tudi za vzdrževanje dvigal. Za nekatera dvigala mora biti servis opravljen mesečno in zajema:

  • pregled vseh delov dviga,
  • kontrolo njegovega delovanja in
  • odpravljanje ugotovljenih pomanjkljivosti.
 
Vzdrževanje in servis dvigal


Montaža dvigala ob nakupu

V našem podjetju lahko kupite dvigala za različne namene, različnih oblik in velikosti. Prilagojeno vam izdelamo dvigalo za vaše potrebe in velikost prostora, v katerem boste dvigalo uporabljali. Po tem izvedemo montažo dvigala, s katero zagotovimo, da je dvigalo pravilno nameščeno in bo lahko delovalo varno in učinkovito. Ko je montaža končana, sledi stalna skrb za pravilno delovanje dvigala. Mesečno je potrebno izvajati servis dvigal oziroma vzdrževanje dvigal, saj gre za izredno pomemben dejavnik pri obratovanju dvigala. Servis za osebna dvigala ali druge vrste dvigal namreč zmanjšuje možnosti okvar in dolgoročno pripomore k manjšim stroškom, večji varnosti in daljši življenjski dobi dvigala. Vzdrževanje in servis dvigal sta nujna tudi zato, ker dvigalo vsebuje veliko pomembnih varnostnih elementov, ki jih je potrebno pregledati v roku, ki jih predpiše proizvajalec.

 


Servis in vzdrževanje dvigal v Lift dvigu

V podjetju Lift dvig d.o.o. vam nudimo široko ponudbo dvigal, med katerimi so:

  • dvigala za prevoz tovora,
  • dvigala v večstanovanjskih stavbah,
  • osebna dvigala,
  • invalidska dvigala in
  • avtomobilska dvigala.

Ob začetku uporabe vam strokovno izvedemo montažo dvigala, po tem pa redno opravljamo vzdrževanje dvigal vseh vrst, tipov in velikosti. Imamo strokovno usposobljene strokovnjake, ki se stalno izobražujejo in s tem ohranjajo visoko raven znanja in spretnosti, skladno z razvojem tehnologije. Montaža dvigala in vzdrževanje dvigal sta izvedena iz strani teh strokovnjakov, obseg vzdrževalnih uslug pa vedno prilagodimo vašim individualnim potrebam in finančnim zmožnostim. Servis za osebna dvigala in dvigala v večstanovanjskih stavbah bo tako strokovno izveden, montaža dvigala v začetku pa tako kvalitetna, da servis nekaj časa zagotovo ne bo potreben.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Ižanska cesta 398t
1108 Ljubjana
Spletna stran
E-pošta
041 77 88 85
Seznam fraz
vzdrževanje dvigal, servis dvigal, montaža dvigala
ZEMLJEVID