Pošlji povpraševanje

Dvigala v hiši - njihova uporaba prinaša lažjo mobilnost

Dvigala v hiši poljubnih dimenzijPristotnost dvigal danes ni omejena samo na poslovne stavbe in nakupovalna središča. Uporaba dvigala v hiši omogoča lažjo osebno mobilnost. Uporaba dvigala je primerna tako za ljudi, ki potrebujejo dvigalo (dimenzije dvigal so v tem primeru specifične) zaradi zdravstvenih razlogov, kot tudi za tiste, ki si preprosto želijo večjega udobja. Dvigalu so še posebno hvaležne osebe z zmanjšano gibljivostjo, na primer starejši ljudje, invalidi in nosečnice v visoki nosečnosti.

Dvigala v hiši je najbolje načrtovati že med načrtovanjem doma. V tem primeru bomo lahko jašek za dvigalo umestili med druge prostore in hkrati določili poljubno velikost dvigala in njegov slog. S predhodnim načrtovanjem lahko dvigala v hiši postanejo estetski element hiše, prav tako pa lahko dvigalo popolnoma skrijemo za vrata, ki se prav nič ne razlikujejo od ostalih.

Seveda pa se za dvigala v hiši lahko odločimo tudi kasneje. Treba je zgolj poskrbeti za primeren jašek, dvigalo pa lahko vanj montiramo tudi čez več let ali desetletij. V nasprotnem primeru bo kasneje edina rešitev postavitev dvigala ob zunanji steni hiše.

Cena dvigala v hiši vse bolj sprejemljiva

Prisotnost dvigala v hiši bo povečalo tržno vrednost vašega doma, saj bo uporaba dvigala izboljšala dostopnost in tudi razkošnost v njem. Ker je osebna hišna dvigala danes mogoče dobiti po povsem sprejemljivi ceni, se za vgradnjo le-tega odloča vse več ljudi. Tako pri gradnji novega kot prenovi starega objekta. Dvigalo za stanovanjsko hišo je tako postalo del sodobne standardne opreme naših domov.
Cena vgradnje dvigala je seveda odvisna od tega, za kakšnega dvigalo gre, od dimenzije oz. velikosti in nosilnosti kabine, ročnih ali avtomatskih vrat, vgradnje komunikacijske naprave ali radia, jaška oziroma konstrukcije v različnih materialih, notranjega dekorja in števila nadstropij.

osebna dvigala za stanovanjske hiše

Dvigalo - dimenzije so lahko standardne ali pa po vaši želji

Podjetje LIFT DVIG d.o.o. se že več kot 16 let ukvarja z vgradnjo visokokakovostnih dvigal vseh vrst v skladu z evropskimi normami in predpisi. V želji po kar največjem zadovoljstvu naših strank stalno sledimo trendom s področja modernizacije dvigal. Dvigalne naprave morajo namreč biti čim bolj estetsko prilagojene objektu, hkrati pa morajo zagotavljati udobje in seveda varnost. Uporaba našega dvigala pa je tudi izjemno zanesljiva.
Poleg osebnih dvigal vam ponujamo tudi avtomobilska, tovorna in invalidska dvigala. Izdelamo vam lahko tipsko dvigalo, dimenzije so v tem primeru standardne, ali pa vam dvigalo na podlagi vaše dimenzije izdelamo posebej po naročilu.