Pošlji povpraševanje

Dvigalo - osebna dvigala namenjena prevozu oseb

Profesionalno panoramsko dvigaloDvigalo ali lift je posebna naprava za vertikalni prevoz ljudi in blaga, ki potuje v kontroliranem območju, to je jašku dvigala. Vgradnja dvigala je možna v bloku oz. v večstanovanjskih stavbah, vrtcih, šolah, bolnicah, poslovnih stavbah, javnih garažah, nakupovalnih centrih in industrijskih obratih. Po tipu ločimo tovorna, invalidska, avtomobilska in osebna dvigala. Slednje najdemo v hišah, večstanovanjskih in poslovnih objektih, namenjeno pa je prevozu oseb. Osebna dvigala v večstanovanjskih hišah so izredno varčna, varna in okolju prijazna. Vožnja z njimi pa je po zaslugi naših odlično podkovanih inženirjev, ki stalno sledijo novostim s tega področja, izjemno tiha in udobna. V podjetju LIFT DVIG d.o.o. že več kot 16 let uspešno skrbimo, da je vgradnja dvigala (v bloku) v skladu z evropskimi normami in predpisi.

Med osebna dvigala prištevamo panoramska, luksuzna, elegantna, klasična, profesionalna in hišna dvigala. Ne glede na to, ali se boste odločili za panoramsko ali profesionalno dvigalo, prav vsako je maksimalno prilagodljivo vašemu prostoru. Popoln izkoristek kabine prinaša večjo prostornost in s tem možnost prevoza večjega števila oseb. Pri izbiri najboljše izvedbe vam lahko pomagajo tudi naši strokovnjaki.

Panoramsko dvigalo - steklo ponuja nepozabno doživetje

Želite nepozabno in zabavno vožnjo med nadstropji? Izberite stekleno panoramsko dvigalo. Tako zunanja kot notranja panoramska dvigala dodajo poseben volumen dvigalu, obenem pa poudarjajo edinstvenost sloga in videza. Panoramske kabine se lahko prilagodijo samemu objektu.

zunanja osebna hišna dvigala

Panoramsko dvigalo je zelo primerno za hotele, trgovske centre, stavbne psiarne in ostale javne lokacije.

Profesionalno dvigalo za javne stavbe z veliko obiskovalci

V javnih stavbah, kjer se vsak dan odvija zelo gost promet, je potreba po trajnem in funcionalnem osebnem dvigalu nujna. Takšna dvigala morajo imeti kratek čakalni čas in tekoč pretok ljudi, pomembno pa je tudi preprosto delovanje in enostaven dostop za storitve, čiščenje in vzdrževanje.

Naše profesionalno dvigalo je izdelano iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo trajnost v okolju z veliko prometa in težkimi nalogami. Profesionalno dvigalo je lahko izdelano tudi iz antibakterijskih materialov za potrebe stavb, kot so bolnice in supermarketi.

Potrebujete panoramsko, profesionalno ali katero drugo dvigalo? Izberite podjetje LIFT DVIG d.o.o., ki vam ponuja le najboljše. Vabljeni k ogledu naše spletne strani.