Pvc vrata in balkonska pvc vrata po ugodnih cenah

Pvc vrata ali balkonska pvc vrata so izdelana iz kakovostnih materialov, in sicer iz pvc profilov proizvajalca Rehau, ki garntirajo toplotno in zvočno izolacijo. Tako naravnana pvc vrata ali pvc balkonska vrata zagotavljajo prihranek energije in manj hrupa iz okolice, zaradi protihrupne zaščite. Kakovostni materiali iz katerih so izdelana pvc balkonska vrata pa zagotavljajo dolgo življenjsko dobo, enostavno vzdrževanje in preprosto čiščenje. Pvc balkonska vrata vam izdelamo v standardnih in nekonvencionalnih oblikah v različnih dimenzijah. Tako oblikovana pvc balkonska vrata se prilagajajo vsem oblikam arhitekturne zgradbe, kar pomeni, da lahko z njimi dosežete odličen vizualen in estetski učinek. Pvc vrata vam lahko prav tako obarvamo v raznolike barve po RAL lestvici. Na voljo vam je tudi leseni dekor, ki je izdelan iz visoko kakovostne folije, ki je ob primernem vzdrževanju odporna na različne okoljske vplive in dejavnike.

Pvc vhodna vrata

Vhodna pvc vrata Pvc vhodna vrata, ki jih izdelujemo v podjetju Grading-Kurent so izdelana iz kakovostnih profilov Rehau Brillant Design. Pvc vhodna vrata so oblikovana s pettočkovno ključavnico in narejena v standardni izvedbi, kar pomeni, da imajo trojna nasadila in so tako zavarova proti dvigu. Spodnji del je zasnovan tako, da imajo pvc vhodna vrata spodaj alu prag. V vsa pvc vhodna vrata je vgrajeno dekorativno polnilo, ki ga lahko vsak lupec sam poljubno izbere. Ker je varnost na prvem mestu, poskrbimo, da je vaš dom zaščiten, pvc vhodna vrata pa protivlomna. Izdelamo vam tudi pvc vrata po meri in z vsemi dodatki, ki ste si jih zamislili. Na voljo so vam naslednja pvc vhodna vrata:
- Classic
- Elegant
- Ekclusive
- Moderna
- Premium
- Standard
- Visual

Pvc vrata cene

Pvc vrata so lahko različne cene, ne glede na to, da morda gre za enako ponudbo iz iste kolekcije. Razlog za to, da so pvc vrata iste kolekcije različne cene, vplivajo naslednji dejavniki:

- barve

- profil

- zasteklitev

- dodatki za okna

- demontaža

- montaža

- zaključevanje


Ker so okusi in želje različne so temu primerne tudi cene za pvc vrata. Vendar pa je potrebno izpostaviti še eno pomembno dejstvo, ne glede na to, da so cene za pvc vrata različne, so vsa pvc vrata narejena iz enakih kakovostnih materialov v različnih barvah in oblikah. Prav tako vsa zagotavljajo enako kakovostno toplotno in zvočno izolacijo. Cene za pvc vrata se razlikujejo le glede na to za katero dodatno opremo in storitve se odločite. Za več vprašanj nam pošljite povpraševanje in z veseljem vam bomo odgovorili in svetovali.

Grading - Kurent | Pvc vhodna in balkonska vrata so izdelana iz kakovostnih materialov. Pvc vrata so lahko različne cene na kar vplivajo različni dejavniki - povezava do naše spletne strani: