PVC okna po meri

Prihranek energije z novimi PVC okni

So vaša okna že dotrajana, neestetska, skoznje pa piha hladen piš? Potem je zdaj pravi čas za nakup novih. Nova PVC okna po meri ne bodo le polepšala videza vaše hiše ali stanovanja, temveč tudi znižala strošek ogrevanja. Prihranek energije z novimi PVC okni bo opazen že v prvi kurilni sezoni. Pozimi boste hitreje ogreli prostor, pozimi pa vanj ne bo vdirala nadležna vročina.


PVC okna vseh dimenzij, barv in tekstur - povsem po vašem okusu

Podjetje Grading Kurent d.o.o. vam nudi široko paleto različnih barv, lakov in kaširanih folij s teksturo za PVC okna. PVC okna po meri so na voljo v najrazličnejših dimenzijah in oblikah, zato se prilegajo najrazličnejšim arhitekturnim stilom ter uresničujejo čisto vse individualne želje in zahteve!
Izbirate lahko med 150 odtenki iz RAL-barvne lestvice, Uni-barvami in metalnimi odtenki. S pomočjo kaširane folije lahko poustvarite videz lesa. Takšen videz je še posebej primeren za PVC okna s polkni.

KAKOVOSTNA PVC OKNA PO MERI


Dodatni prodajni artikli


Pvc okna po meri RehauPoleg PVC oken po meri dobite pri nas tudi PVC vrata, police za PVC okna po meri in različna senčila. PVC okna različnih dimenzij z roletami ali žaluzijami vam bodo v vročih poletnih mesecih nudila prijetno senco, pozimi dodatno zaščito proti mrazu ter zaščito pred nezaželenimi pogledi vedno, ko jo boste potrebovali.Odločite se torej za nova PVC okna po meri, ki so vam na voljo v čisto vseh dimenzijah. Prihranek energije z novimi PVC okni bo znižal vaše stroške za ogrevanje, nadležno pihanje skozi okna pa bo postalo stvar preteklosti. Optimalna konstrukcija PVC oken po meri preprečuje tudi nastajanje kondenza in toplotnih mostov. Poleg tega vam PVC okna Grading Kurent nudijo izjemno dobro protihrupno in protivlomno zaščito.
Vljudno vabljeni k ogledu naše spletne strani, kjer so vam na voljo dodatne informacije, tehnične področnosti in slikovno gradivo, ki prikazuje naše uspešno končane projekte.

Grading Kurent d.o.o. | PVC okna po meri, prihranek energije z novimi PVC okni, PVC okna dimenzije - povezave na našo stran: