Pvc okna in vrata

Pvc okna in vrata, podjetja Grading - Kurent, so zagotovo najboljša investicija v vaš dom, ki je ne boste obžalovali. Pvc okna in vrata iz pvc profilov proizvajalca Rehau so izdelana iz kakovostnih materialov, ki garantirajo toplotno in zvočno izolacijo. Kar pomeni, da si boste zagotovili visok energijski prihranek in protihrupno zaščito. Pvc okna in vrata so vam na voljo različnih (standardnih in nekonvencionalnih) oblik. Prav tako lahko pri nas naročite, pvc okna in vrata v skoraj vseh odtenkih po RAL lestvici. Izberet si lahko tudi pvc okna in vrata v lesenem dekorju (obstojna prekrivna folija), ki je obstojen in odporen na svetlobo. Kakovostni materiali, iz katerih so pvc okna in vrata izdelana, zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in omogočajo enostavno vzdrževanje in čiščenje.

Pvc okna barve

Pvc okna so lahko, poleg standardne bele, tudi katerekoli druge barve. Pri nas si lahko za barvanje ali lakiranje izberete skoraj vse barve RAL lestvice, kot tudi barve v vseh eloksiranih odtenkih. Zagotovite si lahko tudi barve pvc okna, ki spominja na les. Leseni dekorji so izdelani iz visokokakovostne folije, katere struktura je izdelana tako, da je odporna na obrabo in različne okoljske vplive. Oblecite svoja pvc okna v različne barve ter si zagotovite razgiban dom, ki izstopa iz monotone okolice. Na naši spletni strani vam je na voljo katalog za pvc okna in vrata. Prav tako nam lahko pošljete povpraševanje za cenik za pvc vrata in okna ali pa nas obiščite, v kolikor niste pridobili vseh informacij, in z veseljem vam bomo svetovali.

Pvc okna in vrata čiščenje

Pvc okna in vrata, ki so izdelana iz kakovostnih materialov, zagotavljajo dolgo življenjsko dobo, enostavno vzdrževanje in čiščenje. Pvc okna in vrata so izdelana iz materiala, imenovanega RAU-PVC, ki je obstojen in enostaven za čiščenje. Zaradi kakovostno gladkih in zaprtih površin so pvc okna in vrata iz Rehau Brilliant Design tudi manj dovzetna za umazanijo. Za čiščenje pvc oknen in vrat najlažje in najhitreje očistite z vodo, malo čistila in mehko krpo in vaša pvc okna in vrata bodo v trenutko spet izgledala, kot nova.

Pvc okna in vrata Pvc ugodna okna

Grading - Kurent | Pvc okna in vrata vam lahko pobarvamo v različne barve RAL lestvice. Pvc okna in vrata so, zaradi kakovostnih materialov tudi enostavna za čiščenje - povezava do naše spletne strani: