Pvc okna - hitra in strokovna izdelava po meri

Pvc okna so po zaslugi materiala močna, čvrsta in obstojna, predvsem pa enostavna za vzdrževanje in uporabo. V primerjavi z lesenimi ne potrebujejo barvanja in lakiranja, prav tako je odveč skrb, da jih bi napadli kakšni škodljivci. Zaradi gladke in zaprte površine profila je okno manj dovzetno za umazanijo. Čiščenje je zato preprosto: potrebujemo le vodo, malo čistila in mehko krpo.
Pvc okna in vrata v podjetju Grading Kurent d.o.o. izdelujemo po meri vaših želja. Krila in okvirji oken so izdelani iz visokokakovostnih pvc profilov priznanega proizvajalca REHAU. Zavedamo se namreč, da je kakovost profilov, pa tudi stekla in okovja, eden ključnih dejavnikov, ki vpliva na učinkovito toplotno in zvočno izolacijo okna. Od kakovosti osnovnih delov pa je odvisna tudi protivlomna in požarna zaščita.
Prihranek energije je lahko z novimi, visokokakovostnimi pvc okni občutno višji. Bolj kot je plašč vašega doma izolativen, manj energije boste potrebovali za ogrevanje prostorov, to pa se bo poznalo tudi na vašem računu za ogrevanje.

Prihranek energije z novimi pvc okni REHAU

Pvc okna po meri - dimenzijeOdločite se za izdelavo visokokakovostnega pvc okna po meri REHAU in naredite konec prepihu ter izgubi toplotne energije. Okno ima med termopan stekli TGI standardno vgrajene distančnike, ki omogočajo zelo nizek prehod toplote na robu stekla, izboljšajo U-vrednost, zmanjšajo toplotne izgube ter občutno zmanjšajo kondenz na robovih stekla.
Pvc okna REHAU Brilliant-Design ali okna GENEO so idealna izbira za novogradnje, energijsko varčno gradnjo ter za energijsko osveščeno saniranje starejših objektov. GENEO velja za energetsko najboljši sistem okenskega profila, ki je na trgu trenutno dosegljiv za globino vgradnje dimenzije 86 milimetrov. Z GENEO profili si lahko zagotovite energetsko najučinkovitejša okna v razredu.

Ugodna izdelava pvc okna po meri

Naš cenik navaja cene za standardne dimenzije pvc oken. Cena za izdelavo po meri pa je odvisna od kakovosti uporabljenih profilov, stekla in okovja, želene dimenzije in od izbire barve. Oblikovanje cene vključujejo tudi storitve, kot so demontaža, montaža, zaključevanje in dodatna dela. Pozabiti ne smemo niti na dodatke na oknih, na primer okenske police in senčila. Pvc okna z polknami ali roletami nudijo odlično zaščito pred soncem, radovednimi pogledi in neželenimi obiski.

Zagotovite si prihranek energije z novimi pvc okni. Izberite okenske sisteme REHAU, saj vam nudijo udobje, ki ste si ga vedno želeli.

Vabljeni!

Grading Kurent d.o.o. | PVC okna po meri za prihranek energije - povezave do naše spletne strani: