PVC okna Grading Kurent

PVC okna Ljubljana - cenikZakaj je nakup naših PVC oken odlična izbira?

Podjetje Grading Kurent d.o.o., s sedežem v Trebnjem, že vrsto let izdeluje kvalitetna PVC okna in vrata. Kakovost naših izdelkov je prepričala stranke iz celotne Slovenije. Ker je sedež podjetja za izdelavo PVC oken od Ljubljane oddaljen le 50 km, se je za montažo naših oken odločilo veliko število posameznikov in podjetij iz Ljubljane in njene bližnje okolice (Trzin, Grosuplje, ...), pa tudi iz bolj oddaljenih krajev. Končni videz stavb si lahko ogledate na naši spletni strani pod zavihkom »Reference«.
Naša okna se ponašajo z izjemno toplotno in zvočno izolacijo, možnostjo protivlomne zaščite, odličnim tesnjenjem in estetskim videzom. Videz PVC oken lahko v veliki meri prilagodite vašim željam, saj so vam na voljo številne barvne kombinacije, teksture in dizajni okenskih kril. Pri odločitvi glede najbolj primernega dizajna ali barve oken vam z veseljem pomagamo s svojimi nasveti in izkušnjami.

PVC OKNA IN VRATA PO UGODNIH CENAH

PVC okna - življenjska doba

PVC okna odlikuje dolga življenjska doba, zato bodo PVC okna še dolga leta tesnila brez težav, barva in tekstura okna bosta vztrajno kljubovali še tako ekstremnim vremenskim razmeram in zobu časa. Prav zaradi uporabe najbolj kakovostnih materialov vam lahko zagotovimo, da bodo PVC okna ohranila svoj prvotni estetski videz še dolga leta.

Najcenejša PVC okna v Ljubljani in celotni Sloveniji - cenik

Prepričani smo, da vam ponujamo najbolj kakovostne produkte po najbolj konkurenčnih cenah na področju celotne Slovenije. Da bi se o naših ugodnih cenah PVC oken lahko prepričali tudi sami, nam pošljite povpraševanje in z veseljem vam bomo odgovorili z neobvezujočo ponudbo in cenikom naših PVC oken in vrat. Poleg PVC vrat in oken lahko pri nas dobite tudi vse ostale dodatne elemente, kot so rolete, žaluzije in okenske police. PVC okna z roletami so vsekakor zelo praktična rešitev, ki vam nudi dodatno zaščito pred zunanjimi vplivi (močno sonce, toča, hud mraz,...), poleg tega pa vaše prostore ščitijo pred nezaželenimi pogledi.

Številni uspešno izvedeni projekti in podeljeni certifikati zagotavljajo, da bo montaža oken odpravljena strokovno in hitro. Veselimo se vašega povpraševanja za montažo PVC oken v Ljubljani in povsod drugod po Sloveniji!


Grading Kurent d.o.o. | PVC okna Ljubljana, PVC okna življenjska doba, PVC okna cenik - povezave na našo stran: