Pvc okna - visokokakovostni profili REHAU v podjetju Grading Kurent Ljubljana

Pvc okna so v primerjavi z lesenimi cenovno ugodnejša, odlikujeta pa jih tudi dolga življenjska doba ter preprosto in nezahtevno vzdrževanje. V času, ko se neprestano borimo s pomanjkanjem časa, je to še posebej pomembno.
Eden ključnih dejavnikov, ki vplivajo na kakovost teh oken, je kakovost pvc profilov, iz katerih sta izdelana krilo in okvir okna. V podjetju Grading Kurent Ljubljana pri izdelavi oken in vrat uporabljamo visokokakovostne pvc profile priznanega proizvajalca REHAU, ki jih odlikuje odlična toplotna in zvočna izolacija. Po zaslugi najkakovostnejših materialov so obstojna na vremenske vplive, zaradi česar je daljša tudi njihova življenjska doba. Zaradi gladke in zaprte površine profila je okno manj dovzetno za umazanijo, zato je njegovo vzdrževanje resnično preprosto. Zlahka ga očistimo kar z vodo, malo čistila in mehko krpo.
Na voljo sta sistema Brilliant-Design in GENEO, oba pa sta idealna izbira za novogradnje, energijsko varčno gradnjo ter za energijsko osveščeno saniranje starejših objektov. Za energetsko najboljši sistem okenskega profila velja zlasti GENEO. Vsako okno ima med termopan stekli TGI standardno vgrajene distančnike, ki omogočajo zelo nizek prehod toplote na robu stekla, izboljšajo vrednost toplotne prehodnosti oz. U-vrednost, zmanjšajo toplotne izgube ter občutno znižajo možnost nastanka kondenza na robovih stekla.

Cenik vključuje tudi pripadajoče storitve in dodatke na oknih

Pvc okna LjubljanaŽivljenjska doba in garancija za pvc okna sta torej odvisni predvsem od kakovosti materialov. Ti pa seveda vplivajo tudi na ceno oken. Cene kakovostnih pvc profilov, kakršni so tudi REHAU, so res nekoliko višje, a zagotavljamo vam , da se vam bo investicija izplačala. Odlična toplotna izolacija oken REHAU vam bo namreč pomagala bistveno znižati porabo energije, to pa prinaša tudi nižje stroške ogrevanja. Bolj kot je plašč zgradbe izolativen, manj energije boste potrebovali za ogrevanje prostorov. Z energetsko učinkovitimi okni pa boste hkrati bistveno pripomogli k ohranjanju okolja. Vitek sistem profila namreč zagotavlja obsežno stekleno površino, s čimer boste lahko še dodatno izkoristili sončno energijo.
Cenikpvc oken podjetja Grading Kurent Ljubljana poleg cene profilov za pvc vrata in okna navaja tudi strošek pripadajočih storitev, kot so demontaža, montaža in zaključevanje. Prav tako na ceno vpliva vgradnja okenskih polic in morebitnih senčil, pa tudi izbira barve. Če iščete najbolj ugodno rešitev, bodo za vas pravšnja bela pvc okna. Ostale barve in razne imitacije pa ceno za nekaj odstotkov povišajo.

Grading Kurent d.o.o. | PVC okna v Ljubljani - povezave do naše spletne strani: