Pvc vrata predstavljajo pomemben estetski in varnostni element vsakega objekta

Vhodna vrata so eden najpomembnejših zunanjih elementov našega doma. Nudijo nam zavetje pred vremenskimi vplivi in zunanjim hrupom ter nas ščitijo pred nepridipravi. Poleg tega pa so tudi prvi stik obiskovalcev z vašim domom, zato ni vseeno, kakšna so.
V primerjavi z lesenimi imajo pvc vrata veliko prednosti. Material je močan, čvrst in izjemno odporen. Ni ga treba barvati, lakirati ali skrbeti, da bi ga napadli kakšni škodljivci, ki napadajo naravne materiale. Les je na primer treba večkrat premazati z zaščitnim lakom. Poleg tega je les živ, kar pomeni, da se neprestano krči in razteza, to pa sčasoma lahko povzroči težave pri odpiranju ali zapiranju vrat.
Pvc vrata, vhodna ali balkonska, zagotavljajo dobro toplotno in zvočno izolacijo vašega doma, nudijo pa tudi odlično požarno zaščito. Sprejemljive so tudi njihove cene - pvc vrata so v primerjavi z lesenimi v povprečju ugodnejša.

Balkonska in vhodna vrata iz visokokakovostnih pvc profilov REHAU

Pvc vrata ceneVrata po meri izdelujemo iz pvc profilov Rehau Brillant Design. Odlikujejo jih odlične toplotne in zvočne izolacijske lastnosti, ki prinašajo energetski prihranek in protihrupno zaščito. Uporabljeni materiali so najvišje kakovosti in zagotavljajo vratom dolgo življenjsko dobo, pa tudi enostavno vzdrževanje. Tako vhodna kot balkonska pvc vrata so primerna za boljše novogradnje, nizkoenergijske hiše ter za sanacijo objektov. Vsa so standardno opremljena s pettočkovno varnostno ključavnico. V standardni izvedbi so tudi trojna nasadila, ki so varovana proti dvigu. Tako enokrilna kot dvokrilna pvc vrata imajo spodaj ALU prag, vanje pa lahko po vašem izboru vgradimo dekorativno polnilo proizvajalca GRAD - EXPORT. Poleg varnosti in udobja je pri vhodnih vratih pomemben tudi dizajn. Ponujamo vam široko paleto oblikovnih možnosti, zato boste zagotovo našli nekaj za vaš izbrani okus.
Na oblikovanje končne cene pvc vrat poleg oblike, kakovosti profilov, stekla in okovja vpliva tudi izbira barve. Najcenejša je bela, ostale barve in razne imitacije pa dvignejo ceno za nekaj odstotkov. Izračun cene je prav tako odvisen od stroška pripadajočih storitev (demontaža, montaža, zaključevanje in dodatna dela) in dodatkov, kot so okenske police in senčila.

Naredite konec prepihu, izgubi toplotne energije ter vsakoletnemu brušenju in lakiranju vhodnih vrat. Odločite se za izdelavo visokokakovostnih pvc vhodnih vrat REHAU. Njihove cene so res nekoliko višje, vendar vam zagotavljamo, da se vam bo investicija že v kratkem času izplačala.

Grading Kurent d.o.o. | Vhodna in balkonska PVC vrata - povezave do naše spletne strani: