Pvc okna po meri


Pvc okna po meri - različne dimenzijeV podjetju Grading-Kurent vam izdelamo pvc okna po meri standardnih ali nekonvecionalnih oblik. Pvc okna po meri vam tudi pobarvamo v skoraj vse barve po RAL lestvici. Pvc okna po meri so izdelana iz pvc profilov kakovostnega proizvajalca Rehau, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in enostavno vzdrževanje. Pvc okna po meri garantirajo zvočno in toplotno izolacijo, saj imajo med termopan stekli TGI (PVC) vgrajene distančnike, ki izboljšajo U vrednost, omogočajo nizek prehod toplote na rob stekla in zmanjšujejo nastanek kondenza. Če se sprašujete, zakaj so pvc okna po meri, toliko boljša od ostalih oken, vas morda prepričajo naslednje lastnosti, ki odlikujejo pvc okna po meri:

  • barvanje oken ni več potrebno
  • pvc okna dobro tesnijo
  • ker boste porabili manj denarja za ogrevanje
  • odlična zvočna in toplotna izolacija
  • protivlomno naravnana
  • konvencionalne in nekonvencionalne oblike
  • okna v skoraj vseh barvah RAL lestvice


Pri nas so vam na voljo tudi pvc okna s polknami, pvc okna z roletami, pvc vrata in police. Za več informacij nam pošljite povpraševanje in z veseljem vam bomo svetovali in posredovali vse informacije, ki jih potrebujete.

Prihranek energije z novimi pvc okni

Z novimi pvc okni si boste zagotovili prihranek energije, saj pvc okna po meri odlično tesnijo, materiali iz katerih so izdelana pa garantirajo, da si boste z novimi pvc okni zagotovili tudi odlično zvočno in toplotno izolacijo, kar seveda posledično pomeni, manj hrupa iz okolice in prihranek energije. Po naših podatkih, ki jih kažejo raziskave, si lahko z našimi novimi pvc okni, z dvokomornim profilom, zagotovite prihranek energije do 44%. V kolikor se odločite za štiri ali petkomorni profil pa se izkoristek energije z novimi pvc okni poviša tudi do 75% . Dejstvo je, da si z novimi pvc okni zagotovite, ne samo višji prihranek energije, temveč naša pvc okna tudi, zaradi odličnega tesnenja, zavarujejo vaš dom pred vdorom mraza ali vročine, praha, toplote in vlage.

Pvc okna dimenzije

Pri nas so vam na voljo pvc okna, ne glede na dimenzije, ki jih potrebujete. Pvc okna različne dimenzije vam, v podjetju Grading - Kurent, naredimo v dogovorjenem času, prav tako pa poskrbimo za montažo (demontažo, zaključevanje in dodatke za okna) v dogovorjenem časovnem okvirju. Ne samo, da vam naredimo pvc okna različne dimenzije, pri nas si lahko zagotovite tudi različna senčila, ki vas bodo zavarovala pred številnimi radovednimi pogledi in nadležnimi sončnimi žarki. Pošljite nam povpraševanje in poskrbeli bomo, da bodo pvc okna, primerne dimenzije, zavarovala vaš dom pred izgubo toplote, vdorom mraza, praha in vlage. Prav tako pa bodo pvc okna katerekoli dimenzije, ki jo potrebujete, v različnih barvah in oblikah naredile vaš dom, ne samo bolj varen, temveč tudi estetsko dovršen.

Grading - Kurent | Pvc okna po meri vam naredimo v različnih oblikah in barvah katerekoli dimenzije. Z novimi pvc okni Grading-Kurent si lahko zagotovite prihranek energije - povezava do naše spletne strani: