PVC vrata vaših sanj

Vhodna ali balkonska PVC vrata

PVC vrata sodijo zagotovo med najbolj prodajana vrata. Razloge za njihovo priljubljenost gre iskati v številnih prednostih, ki jih nudijo: dobro prenašajo vremenske nevšečnosti, odlično tesnijo (energijsko varčna), so lahka in dostopna po nizki ceni. V naši ponudbi boste našli vhodna in balkonska PVC vrata, ki se bodo odlično skladala z modernimi okni iz PVCja. Izdelujemo tudi PVC vrata po meri, zato ste lahko prepričani, da se bodo prilegala kot ulita.

PVC vrata cenePVC vrata - vhodna

Na spletni strani podjetja Grading Kurent boste našli del naše ponudbe PVC vrat. Za ogled celotne ponudbe nas kontaktirajte in poslali vam bomo katalog naših produktov. Vhodna vrata morajo nuditi ustrezno varovanje pred vlomom, zato so vsa PVC vrata iz naše ponudbe opremljena s pettočkovno varnostno ključavnico in trojnimi nasadili, ki preprečujejo dvig PVC vrat s kovinskim vzvodom. Prag PVC vrat je izdelan iz visokokakovostnega aluminija.

Tudi balkonska PVC vrata so opremljena z ustrezno varnostno opremo, saj se zavedamo, da veljajo za šibko točko, ki jo vlomilci radi izkoristijo.

PVC VRATA PO MERI - UGODNE CENE

Bogata ponudba različnih dekorativnih vzorcev

Poleg varnosti morajo PVC vhodna vrata posedovati tudi estetsko vrednost. Naši kupci lahko izbirajo med številnimi dekorativnimi vzorci, barvnimi odtenki in teksturami za PVC vrata. Vljudno vabljeni k ogledu kataloga, kjer vas čaka celotna ponudba enokrilnih, dvokrilnih vrat in polpanelov. Ko boste našli PVC vrata, ki se skladajo z vašimi željami, nam pošljite povpraševanje in z veseljem vam bomo odgovorili z informativnimi cenami produktov. Prepričani smo, da boste nad ugodnostjo cen, ki jih ponujamo pri nas, pozitivno presenečeni. Ker so PVC vrata cene ugodne in izdelane iz visokokvalitetnih materialov, bodo uspešno kljubovala času in neugodnim vremenskim pogojem. Zagotavljamo vam, da bo barva ostala še dolgo obstojna, konstrukcija PVC vrat pa se ne bo zvijala.

Vljudno vabljeni k ogledu naše spletne strani in nakupu PVC vrat po meri ali v standardnih velikostih.

Grading Kurent d.o.o. | PVC vrata, PVC vrata cene, PVC vrata vhodna, balkonska PVC vrata - povezave na našo stran: