Prezračevalne naprave z rekuperatorji zraka oz. toplote - odlična izbira za prezračevanje prostorov

Podjetje Klima Belehar je specializirano podjetje za prezračevalne naprave, hlajenje, ogrevanje, vodovodne in plinske instalacije ter druge strojne instalacije. Nudimo vam prezračevalne naprave za prezračevanje z rekuperacijo - z rekuperatorji zraka oziroma z rekuperatorji toplote. Na voljo so vam rekuperatorji za prezračevanje prostorov vseh vrst, tudi za prezračevanje v gostinskih lokalih in prezračevanje v kadilnicah. Obiščite nas in si oglejte prezračevalne naprave iz naše ponudbe!


Prezračevalne naprave z rekuperacijo za prezračevanje prostorov

Prezračevalne naprave z rekuperatorji toplote ali zraka za prezračevanje prostorov so odlična izbira za vedno svež zrak in ohranjanje primerne temperature tako doma kot v poslovnih prostorih. Rekuperatorji so ekonomična rešitev za vaš prostor, lahko jih namestimo za prezračevanje gostinskih lokalov in tudi za prezračevanje kadilnic, saj rekuperatorji omogočajo namestitev prezračevalnih cevi oz. sistema za prezračevanje tudi na zahtevnejših mestih objektov. Prezračevalne cevi lahko vgradimo v tla, stene ali strope, zato je rekuperator toplote oz. rekuperator zraka ugodna rešitev za prezračevanje prostorov vašega doma.


Prezračevalne naprave z rekuperatorji za ugodno prezračevanje vseh vrst prostorov

Rekuperator zraka ali rekuperator toplote nove generacije ima izkoristek vračanja toplote do 90%. Zakaj izbrati prezračevalne naprave? Zato, ker je zaradi izboljšane izolacije prostorov ter nepredušnega zatesnjevanja oken in vrat prezračevanje prostorov postalo nuja. Prezračevalne naprave omogočajo dotok zadostne količine zraka v prostor, z vračanjem toplote iz odpadnega zraka ter izkoriščanje toplote zemlje, pa bo vaš prostor ostal prijetno topel. Rekuperatorji so zato ekonomična rešitev za vsak dom. Obiščite nas v podjetju Klima Belehar d.o.o. in se seznanite z našo ponudbo.


Prezračevalne naprave za prezračevanje in dobro klimatizacijo vseh vrst prostorov

Nudimo vam tudi kvaliteten servis vgrajene prezračevalne naprave, zelo ugodno in kvalitetno servisiramo in instaliramo rekuperator zraka ali rekuperator toplote, poleg tega pa smo vam na voljo za kakršno koli vprašanje ali nasvet. Skupaj bomo poiskali zanesljivo rešitev za prezračevanje ali klimatizacijo vaših prostorov. Obiščite nas v podjetju Klima Belehar!


Klima Belehar | Prezračevalne naprave, prezračevanje z rekuperatorji - povezave do naše spletne strani: