Prezračevanje v gostinskih lokalih | Klimatizacija in prezračevanje prostorov

Podjetje Klima Belehar d.o.o. je specializirano podjetje za instalacijo naprav za prezračevanje v gostinskih lokalih in kadilnicah ter za prezračevanje poslovnih prostorov in stanovanj. Nudimo vam kvalitetne prezračevalne naprave z rekuperacijo za prezračevanje prostorov, ugodno vam vgradimo prezračevalni sistem, ki ga odlikujejo kvalitetno izolirani prezračevalni kanali in prezračevalne cevi. Klimatizacija prostorov za vroče dni in prezračevanje prostorov za prijetnejše bivanje – vse to vam nudi  podjetje Klima Belehar. Obiščite nas in se seznanite z našo ponudbo!


Prezračevanje prostorov v gostinskih lokalih – prezračevalni sistem in klimatizacija

Prezračevanje prostorov v sodobnem času postaja nuja, saj je kakovost izolacijskih materialov napredovala, s tesnjenjem oken in vrat pa je dotok svežega zraka v prostor preprečen. Prezračevalni sistem za prezračevanje prostorov je ugodna rešitev za vse vrste objektov. Prezračevanje v gostinskih lokalih bo tako pozimi prostor ohranjalo topel, poleti pa bo kljub dotoku svežega zraka le-ta ostal prijetno hladen – klimatiziran. Klimatizacija prostorov je ena izmed kakovostnih storitev, za katero smo specializirani, obiščite nas v podjetju Klima Belehar!


Prezračevanje v kadilnicah in klimatizacija

Prezračevalni sistem za prezračevanje v kadilnicah je priporočljiv za vsako podjetje ali gostinski lokal s kadilnico. Prezračevalni sistem za prezračevanje v kadilnicah je ugodna rešitev za prezračevanje prostorov, v katerih se kadi, saj se prezračevalni kanali lahko fiksirajo na strop, v steno ali na tla. Izberite odličen prezračevalni sistem za prezračevanje v vašem gostinskem lokalu. Poleg tega vam nudimo prezračevalne naprave z rekuperacijo in druge naprave za prezračevanje prostorov. Na voljo vam je tudi ugodna klimatizacija, toplotne črpalke in še mnogo več.


Prezračevanje in prezračevalni sistem  

Klima Belehar d.o.o. je specializirano za prezračevanje in prezračevalne naprave z rekuperacijo. Kakovosten prezračevalni sistem  je ekonomična naložba za prihodnost, ki vam bo bivanje v prostoru naredilo udobno in prijetno. Za prijetno bivanje v vročih dneh bo svoj pečat pustila kakovostna klimatizacija prostorov. Prezračevalni kanali, ki jih izdelujemo sami, so izdelani iz pocinkane, nerjaveče pločevine, montaža in zagon naprav za prezračevanje so delo naših izkušenih mojstrov. Podjetje Klima Belehar in naši strokovnjaki ter tehnični mojstri vse prezračevalne naprave z rekuperacijo in ostale naprave za prezračevanje tudi kvalitetno servisiramo. Obiščite podjetje Klima Belehar d.o.o. in se seznanite z našimi storitvami.


Klima Belehar | Prezračevanje in klimatizacija, prezračevalni sistem za prezračevanje prostorov – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Klima Belehar d.o.o.
Naslov
Savska Loka 21
4000 Kranj
Spletna stran
E-pošta
04 235 20 40
Seznam fraz
Prezračevanje, prezračevalni sistem, klimatizacija, prezračevanje prostorov
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA