Prezračevanje prostorov vpliva na zdravje in počutje

V podjetju Klima Belehar se zavedamo, da je za stalen dotok svežega zraka potrebno ustrezno prezračevanje prostorov. Stalno odpiranje in zapiranje oken in vrat ustvarja prepih, kar lahko privede do bolezni. Rešitev so naši učinkoviti prezračevalni sistemi, ki poskrbijo za stalno prisotnost svežega zraka. Za ustrezno prezračevanje so nujne dobro izdelane prezračevalne cevi, ki jih v našem podjetju že vrsto let izdelujemo sami. Prezračevalne cevi in prezračevalni kanali so izdelani iz nerjaveče pocinkane pločevine in toplotno izolirani.


Prezračevalni sistemi za kvalitetno prezračevanje in preprečitev nastanka plesni

Prezračevanje prostorov je zelo pomembno, saj previsoka vlažnost v prostoru povzroči nastanek plesni. Naši prezračevalni sistemi poleg svežega zraka zagotavljajo tudi ustrezno vlažnost, ki preprečuje nastanek plesni in statično elektriko. Če prezračevalne cevi niso izdelane kakovostno, se v prostorih lahko pojavi plesen, ki ni le grdega izgleda, temveč negativno vpliva tudi na zdravje in uničuje dele gradbene konstrukcije. Ker se je plesni težko znebiti, je potrebno, da se že v zgodnji fazi izgradnje objekta poskrbi za ustrezno prezračevanje prostorov.


Nudimo vam prezračevanje vseh vrst objektov

Ste lastnik gostilne ali lokala in ne veste kako poskrbeti za ustrezno prezračevanje prostorov? V podjetju Klima Belehar poskrbimo za visoko kakovostno prezračevanje v gostinskih lokalih, nismo pa pozabili tudi na prezračevanje v kadilnicah. Prezračevalne cevi in kanale vgrajujejo naši monterji, ki si že skozi desetletja nabirajo izkušnje. Če si želite zadovoljnih gostov v vašem lokalu, poskrbite za dobro prezračevanje. Naši prezračevalni sistemi vas vsekakor ne bodo razočarali.


Kvalitetni prezračevalni sistemi - prezračevalne cevi izdelujemo sami

V podjetju Klima Belehar prezračevalne cevi izdelujemo sami. Na ta način zagotavljamo, da so prezračevalni sistemi narejeni v skladu z visoko kakovostjo in kar najbolje zadovoljujejo potrebe strank. Plazemski razrezi nam služijo za natančno rezanje pločevine, tem pa sledi krivljenje pločevine ter montaža delov v prezračevalne cevi in kanale. Končni produkt so prezračevalni sistemi, ki po mnenju dosedanjih strank kakovostno vplivajo na prezračevanje prostorov.


Prezračevanje prostorov - kakovostno in energijsko učinkovito prezračevanje

Čeprav vas ob sončnih dneh lahko greje sončna energija, le ta verjetno ne bo dovolj. V podjetju Klima Belehar d.o.o. vam poleg prezračevalnih sistemov ponujamo še toplotne črpalke, ki grejejo in hladijo prostore. Montiramo tudi prezračevalne naprave z rekuperacijo, ki poleg umazanije in vlage iz zraka odvajajo toploto in z njo ogrevajo svež zrak, s katerim se prezračuje. Tako prezračevanje prostorov je še posebej uporabno v zimskih dneh, saj se na tak način prostori med prezračevanjem ne ohlajajo. Prezračevalni sistemi, ki temeljijo na rekuperaciji, so energijsko izredno učinkoviti.


Klima Belehar | Prezračevanje, učinkovito prezračevanje prostorov, prezračevalni sistemi, prezračevalne cevi - povezave do naše spletne strani: