Prezračevalni kanali in prezračevalne cevi iz pocinkane pločevine ter prezračevalni sistemi

Pocinkana pločevina in prezračevalni kanali - izdelava prezračevalnih kanalov iz pocinkane pločevine

Prezračevalni kanali se začnejo vgrajevati že pred gradnjo objekta, lahko pa vgradijo tudi pri starejših stavbah. Prezračevalni kanali so izdelani iz negorljivih materialov, material mora biti odporen tudi proti rji - pocinkana pločevina je zato pravi odgovor za to. Pocinkana pločevina je tudi najpogosteje uporabljen material za prezračevalne cevi, iz nje pa so tudi narejeni prezračevalni kanali. Prezračevalni kanali so vseh velikosti in oblik, da so prezračevalni sistemi čim bolj učinkoviti in skriti. Prezračevalni kanali so zelo pomembni za prezračevanje. Klima Belehar vam nudi kakovostne prezračevalne kanale iz kakovostnega materiala iz lastne proizvodnje - pocinkana pločevina in tudi prezračevalni sistemi bodo zdržali mnogo let.


Prezračevalne cevi in prezračevalni kanali

V našem podjetju za kvaliteto poskrbimo tudi tako, da sami izdelujemo vse potrebne elemente za prezračevalne naprave. Prezračevalne cevi in prezračevalni kanali so obdelani tudi antistatično in antibakterijsko, da je zrak v stanovanju oziroma hiši čistejši. Prezračevalne cevi in kanale izdelujemo iz kvalitetne pocinkane pločevine in so odporne proti udarcem in padcem. Vgradnja prezračevalnih cevi in kanalov je preprosta, v večini primerov jih vgradimo v ploščo ali v estrih. Prezračevalne naprave z rekuperacijo so narejene s pomočjo prezračevalne cevi, le-te vrnejo do 90% toplote in so opremljene z enosmernimi ventilatorji, ki so nizki porabniki električnega toka.


Prezračevalni sistemi in pocinkana pločevina

Prezračevalni sistemi so lahko torej narejeni v različnih poslopjih - v hišah, stanovanjih, tovarnah, gostinskih lokalih in poslovnih prostorih. Prezračevalni sistemi so po večini narejeni iz nerjavečega jekla in sicer iz pločevine, najboljša pa je pocinkana pločevina, ki je negorljiva. Prezračevalni sistemi so nujno potrebni za kakovostno življenje in zdravo življenje, zato je tudi pomembno, iz kakšnega materiala so narejeni prezračevalni kanali in prezračevalne cevi. Plazemski razrezi , krivljenje pločevine so narejeni s strani strokovno izobraženega delavca, tako da so prezračevalne cevi in prezračevalni kanali popolnoma zanesljivi in varni.


Klima Belehar | Prezračevalni kanali in prezračevalni sistemi iz pocinkane pločevine - povezave do naše spletne strani: