Prezračevanje hiše ali stanovanja: prezračevalni sistemi in rekuperacija zraka

Prezračevanje hiše ali stanovanja je zelo pomembno, saj se s tem izognemo marsikateri nevšečnosti kot sta npr. plesen ali presuh zrak, ki negativno vpliva na dihala. Naši prezračevalni sistemi vam nudijo optimalno prezračevanje prostorov, rekuperacija zraka pa bo poskrbela za varčno prezračevanje in ohranjanje toplote.


Prezračevalni sistemi za učinkovito prezračevanje prostorov - rekuperacija

Učinkovito prezračevanje prostorov z vse dražjimi energenti in dobro tesnečimi okni danes predstavlja pravi podvig, zato potrebujemo prezračevanje prostorov, pri katerem nam pomagajo prezračevalni sistemi z rekuperacijo zraka in toplote, ki jih vgradimo v hišo. Prisilno prezračevanje z rekuperacijo toplote je postalo nujno potrebno za menjavo izrabljenega zraka s svežim. Učinkovit prezračevalni sistem sestavljajo kvalitetne prezračevalne cevi in prezračevalni kanali, ki jih izdelujemo sami in jih z našimi izkušenimi monterji vgradimo v vaš dom. Izberite nadzorovano prezračevanje z rekuperacijo zraka in si zagotovite enakomerno temperaturo v prostoru. Za varčno ogrevanje sanitarne vode pa boste v naši ponudbi našli tudi toplotne črpalke.


Hišno prezračevanje in rekuperacija zraka

Prezračevalni sistemi v sodobnih hišah za prezračevanje uporabljajo rekuperacijo zraka, ki ima izkoristek vračanja toplote do 90 %. Rekuperacija zraka oz. rekuperacija toplote je učinkovita tako poleti kot pozimi, saj zrak po potrebi ogreva ali ohlaja, obenem pa filtrira tudi cvetni prah. Prezračevanje prostorov je nujno potrebno za preprečevanje prehladov in različnih bolezni. Prezračevalne naprave z rekuperacijo so torej ene izmed najboljših in najkakovostnejših izbir za vaš dom.


Prezračevanje prostorov in prezračevalni sistemi za prezračevanje

Prezračevanje potrebujemo tudi v drugih prostorih, ne samo doma oziroma v hiši ali stanovanju. Prezračevalni sistemi so zelo učinkoviti tudi v gostinskih lokalih, trgovinah ali tovarnah. Prezračevanje prostorov je nujno potrebno za zdravje, zato je še bolj pomembno, da ljudje na delovnem mestu, kjer preživijo največ časa, dihajo svež in zdrav zrak. Prezračevanje v gostinskih lokalih in kadilnicah mora biti tudi zelo dobro in prezračevalni sistemi podjetja Klima Belehar so najboljša izbira za svežino v vaših prostorih.


Klima Belehar | Prezračevanje hiše ali stanovanja, prezračevanje prostorov in rekuperacija - povezave do naše spletne strani: