Sončna energija v Sloveniji – obnovljiv vir energije za toplotne črpalke

Obnovljivi viri energije in njihovo izkoriščanje je ekonomična in ekološka prednost vsake naprave in uporabnika, ki se jih poslužuje. Toplotne črpalke voda zrak poganja energija sonca oziroma toplotne črpalke te vrste toploto jemljejo zraku in jo nato oddajajo v poseben sistem, ki nato na ekološki način ogreva vaše prostore. Sončne elektrarne na sončne celice so poleg toplotne črpalke še en dosežek moderne dobe. Sončna energija v Sloveniji zbrana v zemlji, vodi in zraku je obnovljiv vir energije in čas je že, da klasična fosilna goriva zamenjamo z alternativo okolju prijaznejših načinov ogrevanja in hlajenja prostorov, pri čemer nam pomaga sončna energija. V našem podjetju vam nudimo toplotne črpalke za alternativno ogrevanje in hlajenje prostorov in sanitarnih vod, nudimo in opravljamo pa še druge storitve kot so plazemski razrezi, krivljenje pločevine, prezračevalne naprave z rekuperacijo, prezračevanje v gostinskih lokalih, prezračevanje v kadilnicah, na voljo so vam prezračevalni kanali naše produkcije. Obiščite nas v podjetju Klima Belehar!


Neizkoriščeni obnovljivi viri energije  in sončna energija v Sloveniji

Zaradi milega, celinskega podnebja je sončna energija v Sloveniji pravšnja za postavitev sončne elektrarne, prav tako pa so v Sloveniji pravšnji pogoji za vgradnjo toplotne črpalke tako v starih kot v novih hišah. Toplotne črpalke s kolektorji jemljejo presežno toploto iz okolice, energija sonca ali sončna energija zbrana v različnih medijih pa nato ogreva naše prostore in sanitarno vodo.


Sončna energija v Sloveniji in ogrevalni potencial

Sončna energija ima v Sloveniji velik potencial za ogrevanje. Potencial sončne energije je razmeroma visok in dokaj enakomerno razporejen po vsej državi. Toplotne črpalke zemlja voda jemljejo toploto zemlji. Toplotne črpalke voda voda toploto črpajo iz podtalnice. Toplotne črpalke voda zrak toploto jemljejo zraku, podobno kot sončne elektrarne, ki jih poganja neposredna sončna energija na sončne celice. Obnovljivi viri energije kot je energija sonca so pravi korak v prihodnost.


Energija sonca in toplotne črpalke namesto klimatske naprave

Toplotne črpalke poganja sončna energija – akumulirana toplota v zraku, zemlji in vodi. Posebne funkcije toplotne črpalke omogočajo, da vas le-ta hladi v vročih, poletnih dneh. Sončna energija in ostali obnovljivi viri energije naj bodo vaša naslednja izbira!


Klima Belehar | Sončna energija oz. energija sonca v Sloveniji in obnovljivi viri energije – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Klima Belehar d.o.o.
Naslov
Savska Loka 21
4000 Kranj
Spletna stran
E-pošta
04 235 20 40
Seznam fraz
Sončna energija, energija sonca, sončna energija v Sloveniji, obnovljivi viri energije, sončne elektrarne
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA