Krivljenje pločevine, rezanje pločevine, plazemski rezalnik – proizvodnja prezračevalnih sistemov

Podjetje Klima Belehar d.o.o. je specializirano podjetje  za  prezračevalne naprave z rekuperacijo, instalacijo in vgradnjo klimatskih naprav, prav tako pa naše podjetje odlikuje kakovostna proizvodnja za izdelavo optimalnega prezračevalnega sistema kot so plazemski razrezi, krivljenje pločevine, razrez pločevine in oblikovanje. Prezračevalni kanali in cevi, ki jih montiramo, so torej naše produkcije.


Stroj za krivljenje pločevine in plazemski rezalnik za natančno rezanje pločevine

Za razrez pločevine je najprimernejši  plazemski rezalnik. Plazemski rezalnik omogoča kakovostno in natančno rezanje pločevine. Plazemski rezalnik za plazemsko rezanje pločevine omogoča razrez pločevine brez srha na odrezanem delu pločevine, zaradi česar razrez pločevine ne zahteva dodatne obdelave kovine po rezu. Plazemski rezalnik s finim in natančnim rezom zniža stroške rezanja. Stroj za krivljenje pločevine pa uporabljamo za natančno in kvalitetno krivljenje pločevine.


Ugodni in kvalitetni plazemski razrezi in krivljenje pločevine

Nudimo kvalitetno in natančno ter ugodno krivljenje pločevine. Stroj za krivljenje pločevine in plazemski rezalnik za fino rezanje pločevine pa nista zadosten pogoj za kakovostno opravljeno delo. V našem podjetju storitve kot so plazemski razrezi, krivljenje pločevine opravljajo visokokvalificirani in izkušeni mojstri, ki so zadolženi tudi za montažo izbrane prezračevalne naprave z rekuperacijo, naprav za prezračevanje v gostinskih lokalih, poslovnih prostorih ali v stanovanjih.


Razrez in krivljenje pločevine ter ostale storitve

Podjetje Klima Belehar je podjetje, specializirano za klimatske naprave, prezračevanje v vseh prostorih, tudi v prostorih vašega doma. Montiramo  prezračevalne naprave z rekuperacijo, naprave za prezračevanje v gostinskih lokalih in naprave za prezračevanje v kadilnicah ter ostalih prostorih; prezračevalni kanali za prezračevanje so naše produkcije, narejeni iz kakovostnih materialov, ki ne rjavijo in so kvalitetno izolirani. V našo ponudbo spada tudi natančno krivljenje pločevine vseh vrst, prav tako pa rezanje pločevine na plazemski rezalnik, ki je zaradi finega in natančnega rezanja zelo ekonomična naprava, poleg tega pa omogoča natančno markiranje pločevine, kar nam olajša kasnejše krivljenje pločevine in še dodatno zniža stroške pri obdelavi kovine.


Klima Belehar | Krivljenje in rezanje pločevine, plazemski rezalnik, stroj za krivljenje pločevine – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Klima Belehar d.o.o.
Naslov
Savska Loka 21
4000 Kranj
Spletna stran
E-pošta
04 235 20 40
Seznam fraz
Krivljenje pločevine, plazemski rezalnik, razrez pločevine, rezanje pločevine, stroj za krivljenje pločevine
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA