Izdelava štampiljke in žigov za podjetja hitro in kakovostno

ŠtampiljkeV podjetju Irtis smo za vas pripravili štampiljke in žige svetovno priznanih proizvajalcev žigov – Shiny, ki jih odlikujeta moderna oblika in trpežnost. Štampiljka ali žig predstavlja zaščitni znak organizacije ali posameznika. Z njeno pomočjo lahko na eni strani dokazujemo verodostojnost ali na drugi strani opozorimo na tajnost listin, pisem in drugih dokumentov.

Navadno so štampiljke izdelane iz gume, ki je treba pomočiti v črnilo, da se na papirju vidi njihov odtis. Vendar pa so te klasične štampiljke vedno bolj stvar preteklosti. Sodobne so namreč zasnovane tako, da se v ohišju samodejno navlažijo s črnilom. Ker so žigi v uporabi vsakodnevno, uporabljamo zelo kvalitetno gumo, ki ima življenjsko dobo kar 10 let.


Štampiljke Shiny so na voljo v različnih oblikah, dimenzijah in barvah. Prav tako lahko izbirate tudi med različnimi barvami odtisa – odločite se lahko za črno, modro, rdečo, zeleno ali vijolično barvo. Za posebno občutljive in pomembne dopise pa so še zlasti primerni suhi žigi, ki na papirju pustijo reliefni odtis.


Štampiljke so tako lahko avtomatske, klasične ali žepne, vse pa so po obliki lahko:

  • pravokotne,
  • kvadratne,
  • okrogle ali
  • ovalne.

 

izdelava žiga

 

Žepne štampiljke so idealna rešitev za vse, ki želite imeti štampiljko vedno pri sebi. Kljub majhni in priročni obliki in velikosti (takšna štampiljka je precej manjša od običajne) vam omogoča enak odtis kot običajna.


Izdelava štampiljke eden prvih korakov pri ustanovitvi podjetja

Eden prvih korakov ob ustanovitvi podjetja je izdelava žiga in štampiljke. Žig od nedavnega ni več obvezen pripomoček pri poslovanju podjetja, zato njegova izdelava ni nujno potrebna, so pa žigi velikokrat kljub temu zaželeni. Navadno se žig uporablja poleg podpisa in je namenjen dodatni potrditvi, da je dokument s strani podjetja res odobren.


Ko se odločate za izdelavo štampiljke, poskrbite, da bo ta res kakovostna. Prav tako vam svetujemo, naj za oblikovanje žiga poskrbi profesionalni oblikovalec.  Storitve vrhunskega grafičnega oblikovanja vam sicer ponujamo tudi v našem podjetju.


Izdelava štampiljke in žigov
za vaše podjetje bo pri nas kakovostna in hitra, saj vam jih bomo izdelali v manj kot 24 urah. V nujnih primerih pa vam bomo žig izdelali tudi v eni uri.

Vabljeni na našo spletno stran www.irtis.si, kjer si lahko ogledate naše ostale storitve, kot so vezenje, tisk velikega formata, tampo tisk itn.!


Irtis d.o.o.:
  • Izdelava štampiljke
  • Žigi in štampiljke
  • Žig podjetja
  • Izdelava žigov
  • Izdelava žiga
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
IRTIS d.o.o.
Naslov
Radana vas 2a
3214 ZREČE
Delovni čas
PON - PET: 8:00 - 16:00
Spletna stran
E-pošta
041 222 966
Seznam fraz
izdelava štampiljke, žigi in štampiljke, žig podjetja, izdelava žigov, izdelava žiga
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA