Potisk majicPotisk majic je poceni opcija za velike rezultate v marketingu

Bi radi nagradili oziroma razveselili svoje delavce? Razmišljate, da bi poslovnega partnerja obdarovali z nečim, kar ni ravno kemični svinčnik ali vžigalnik, vendar bi vseeno želeli, da ima predmet, ki ga boste podarili nekakšen pečat vašega podjetja? Odločite se za potisk majic! V našem podjetju izvajamo ugoden in profesionalen potisk majic za vaše potrebe. Možna je seveda tudi izdelava majic po naročilu, potem pa na vaše posebne majice izvedemo potisk. S tiskanjem na majice se ukvarjamo že vrsto let, zato lahko rečemo, da smo postali že prava tiskarna majic. S tiskanjem majic osrečujemo ljudi, saj si marsikdo želi posebno majico, ki je nima nihče drug. Če pa želite še bolj kvaliteten izdelek, se odločite za vezenje na majice.

 

Tiskanje majicPotisk majic bo vaše sporočilo ponesel na telesa ljudi

Če se odločite za potisk majic, boste dosegli nekaj velikega. Vaše reklamno sporočilo si bodo ljudje dobesedno oblekli. Kjerkoli se bodo gibali, bodo mimoidoči, njihovi znanci, prijatelji in sorodniki prebrali tisto, kar ste s tiskanjem majice sporočili vi. Naša tiskarna majic žal ne omogoča, da gre vaša reklama od ust do ust. Naša tiskarna majic pa vsekakor omogoča, da gre vaša reklama od oči do oči. Nudimo vam izdelavo majic po naročilu. S tiskanjem na majice dosežete, da si vas bodo zapomnili.

 

Tiskanje majic je zelo inteligentna oblika reklame

V naši tiskarni majic zelo dobro vemo, da se ljudje potiskane majice zelo razveselijo. Pravzaprav vemo iz osebnih izkušenj tudi to, da smo ljudje zelo veseli, ko nam podarijo zastonj majico. Majica namreč vedno pride prav in večina se nas ne obremenjuje posebej, kaj piše na majici in majico pridno in veselo nosimo naokrog. Zato je tiskanje majic bistroumna oblika reklame, saj jo ljudje z veseljem prenašajo od oči do oči. S tem pa se povečuje imidž podjetja in reklama zlahka pride do potencialnih novih strank. V naši tiskarni majic vam poleg tiskanja majic nudimo še vse druge oblike tiskanja, kot so denimo tampo tisk ali digitalni tisk.

 

 

Irtis.si | Potisk majic – korist za vas, veselje za nosilca majice

  • Potisk majic
  • Tiskanje majic
  • Tiskarna majic
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2C
IRTIS d.o.o.
Naslov
Radana vas 2a
3214 ZREČE
Delovni čas
PON - PET: 8:00 - 16:00
Spletna stran
E-pošta
041 222 966
Seznam fraz
Potisk majic, tiskanje majic, tiskarna majic
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA