Digitalni tisk | Tiskanje letakov | Print vizitk in koledarjev

Digitalni tiskDigitalni tisk za tiskanje ne potrebuje predhodne grafične priprave, kot jo na primer potrebuje offset tisk. Tiskanje poteka na podoben način kot pri navadnih tiskalnikih, vendar lahko s profesionalnimi stroji tiskamo na večje površine, hitreje in tudi ceneje. Digitalni tisk poteka naravnost iz datoteke, zato odpadejo stroški montaže, izdelave filma in tiskarske plošče.

Digitalni print se ponaša s kakovostnimi barvami, ki se takoj posušijo in tako pripomorejo h krajšemu času tiskanja. Poleg tega je digitalni tisk primeren za tiste vrste tiskovin, katerih vsebina je vsakič drugačna, za takšne, ki jih potrebujete vedno znova, ali pa za tiskanje v manjših nakladah. Predvsem pa ima digitalni tisk osebno noto, ki da vaši tiskovini unikaten pečat. To še posebej velja za tiskanje vizitk in koledarjev, pa tudi tiskanje letakov.  


Digitalni tisk z osebno noto – tisk vizitk, koledarjev in letakov

Osebna predstavitev ali predstavitev podjetja je lahko poseben izziv, še posebej če za to nalogo nimamo primernih orodij. Dobro izdelana in lična vizitka je namreč za prvi vtis o podjetju lahko zelo pomembna, saj lahko pozneje pripomore k stalnemu poslovnemu sodelovanju in boljšim prodajnim rezultatom. Tiskanje vizitk v našem podjetju je hitro in enostavno, za izdelavo pa so vam na voljo različni materiali. Svetujemo in pomagamo pa vam tudi pri grafičnem oblikovanju vaših vizitk. Od kakovosti grafičnega oblikovanja je namreč odvisen zunanji videz vaših vizitk, s tem pa tudi učinkovitost komunikacije med podjetjem in ciljno publiko. Grafični oblikovalec bo poskrbel, da bo vaša vizitka estetsko všečna in zanimiva.

 

digitalni tisk


Poleg opisanih izdelkov vam nudimo tudi personalizirani digitalni print, ki bo z vašimi poljubnimi fotografijami in izbranimi besedili ustvaril unikaten koledar. V naši tiskarni je možno tiskanje vseh vrst promocijskih koledarjev, hkrati pa imamo v ponudbi tiskanje reklamnih napisov, vezenje, lasersko graviranje itn.


Učinkovito promocijsko sredstvo vašega podjetja pa je tudi letak. Za tiskanje letakov v barvah uporabljamo kakovostne papirje, možno pa jih je tudi plastificirati ali lakirati. Tako letaku lahko damo mat videz, obenem pa mu povečamo obstojnost. Pri grafični pripravi letakov za tisk je dobro upoštevati nekaj splošnih navodil. Informacija naj bo takoj in jasno vidna, letak naj ne bo zasičen z vsebino. Debelino papirja pa izberite glede na tip vsebine, namen letaka in način distribucije.


Irtis d.o.o.:
  • Digitalni tisk
  • Grafično oblikovanje
  • Tiskanje letakov
  • Tisk vizitk
  • Digitalni print
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
IRTIS d.o.o.
Naslov
Radana vas 2a
3214 ZREČE
Delovni čas
PON - PET: 8:00 - 16:00
Spletna stran
E-pošta
041 222 966
Seznam fraz
digitalni tisk, digitalni print, tiskanje letakov, tisk vizitk, tisk koledarjev
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA