Izdelava štampiljke je z našim podjetjem zelo enostavna

Izdelava štampiljke je za marsikaterega poslovneža pravi mali nebodigatreba. Kdor ustanavlja podjetje ima verjetno toliko različnih opravkov in pomembnih odločitev, da je zadnja stvar, ki ga zanima izdelava štampiljke. Tisti, ki pa že poslujejo in pridejo do tiste točke, ko potrebujejo izdelavo novih žigov zaradi raznih sprememb, kot so sprememba sedeža, nove telefonske številke, ali podobno, jim je izdelava novih štampiljk najverjetneje še bolj mučna, saj morajo ponavljati nekaj, kar so nekoč že opravili. Žigi in štampiljke so pač takšna zadeva, nad katero ni nihče preveč navdušen, rabijo pa jih bržkone vsi, ki se ukvarjajo s poslom. Izdelava štampiljke v režiji našega podjetja bo potekala tako, da vas bo kar čim manj obremenilo. To pomeni, da bomo opravili izdelavo vašega žiga tako, da vas bo to kar najmanj stalo in da bomo večino dela in sitnosti prevzeli mi. Mimogrede pa vam lahko izvedemo še tiskanje vizitk in reklamnih nalepk, ki vam jih pošljemo skupaj z žigi in štampiljkami.

 

Izdelava štampiljkeIzdelava štampiljke je bržkone koristno za podjetnika

Izdelava štampiljk je najverjetneje pametna odločitev za vsakega poslovneža. Če se za izdelavo žiga namreč ne odločite, morate namreč na vsak dokument, ki terja udarec z žigom, pisati »Poslujemo brez žiga«. Izdelava le-tega se že zaradi te sitnosti bržkone izplača. Drug dober razlog, zakaj se je dobro odločiti za izdelavo štampiljke, pa je, da je v primeru, če poslujete brez štampiljke, morebitnemu nepridipravu lažje ponarediti samo podpis: če vam žiga ni izmaknil, potem si z dobro ponarejenim podpisom ne more kaj dosti pomagati. Žigi in štampiljke so morda sicer res nebodijihtreba, po drugi strani pa nam žigi in štampiljke omogočajo določeno stopnjo varnosti.

Izdelava žiga
Izdelava žiga z našim podjetjem bo potekala za vas ugodno

Če boste izdelavo žigov zaupali našemu podjetju bomo poskrbeli za vse. Prva faza izdelave štampiljke je priprava slikovnega dokumenta s podobo odtisa štampiljke. To vam lahko izdelajo naši grafični oblikovalci, vi pa pred izdelavo žiga zadovoljivost naše grafične izvedbe le na kratko potrdite z elektronskim sporočilom. Vaše žige in štampiljke bomo samo še dali v izdelavo in na koncu vam vse skupaj zapakirano pošljemo po pošti.

 

 

 

Irtis.si | Izdelava štampiljke z nami hitro in učinkovito

  • Izdelava štampiljke
  • Izdelava žiga
  • Žigi in štampiljke
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
IRTIS d.o.o.
Naslov
Radana vas 2a
3214 ZREČE
Delovni čas
PON - PET: 8:00 - 16:00
Spletna stran
E-pošta
041 222 966
Seznam fraz
Izdelava štampiljke, izdelava žiga, žigi in štampiljke
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA