Tampo tisk – tehnika tiskanja na skodelice | Stroj za tampotisk za vsestranski tampoprint

 

lasersko graviranjeTampo tisk je ena od številnih tehnik tiskanja, ki vam jih nudimo v naši tiskarni. Tampotisk pri tiskanju uporablja posebne mehke blazinice – silikonske tampone, ki se prilegajo izdelku, na katerega tiskamo. Tampon prenese barvo iz klišeja, kamor je vgraviran želeni motiv ali napis, na izbrani izdelek. Tudi majhne, zaobljene površine z majhnimi vdolbinami zanj ne predstavljajo ovire. Ker se tampon tako dobro prilega izdelku, lahko tampoprint odtisnemo na tridimenzionalne površine in na površine, ki niso popolnoma ravne. Zato je tampotisk eden najbolj vsestranskih načinov tiska.


tampo tiskTampo tisk je predvsem namenjen tisku na manjše površine, kot so pisala in vžigalniki. S tankim nanosom barv namreč omogoča tisk drobnih motivov v izredno visoki ločljivosti. Zaprti sistemi, pri katerih je barva med tiskom hermetično zaprta, zagotavljajo, da bo tudi pri večjih serijah izdelkov prvi odtis popolnoma enak zadnjemu. Stroj za tampo tisk pri tiskanju uporablja eno ali največ dve barvi. Odtis, ki ga naredi, je izjemno natančen, njegova kakovost pa je primerljiva s kakovostjo offset tiska. Tampoprint je izredno odporen proti UV-svetlobi, primeren pa je tudi za najbolj obremenjene površine izdelkov.


Tiskamo lahko na materiale, kot so kovina, steklo, usnje, les in PVC.

Vabljeni na našo spletno stran, kjer si med ponudbo lahko ogledate še naše druge storitve, kot so digitalni tisk, tisk velikega formata, grafično oblikovanje, vezenje in lasersko graviranje!


Irtis d.o.o
  • Tampo tisk
  • Tampotisk
  • Tampotisk stroji
  • Tampoprint
  • Tisk na skodelice
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
IRTIS d.o.o.
Naslov
Radana vas 2a
3214 ZREČE
Delovni čas
PON - PET: 8:00 - 16:00
Spletna stran
E-pošta
041 222 966
Seznam fraz
tampo tisk, tampotisk, tampotisk stroj, tampoprint, tisk na skodelice
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA