Reklamni napisi, reklamne table, označevalne table ter polepitev vozil

Podjetje Irtis izdeluje tudi reklamne napise, reklamne table, označevalne table, usmerjevalne table, možna je polepitev vozil ali izložb.

Reklamni napisi

Reklamni napisi so odličen način za predstavitev vašega podjetja. Reklamni napisi so vidni, privlačni in informativni. Z njimi lahko javnosti sporočate koristne informacije o vaših produktih, storitvah ter poslovanju. Ker je reklamni napis mogoče nalepiti skoraj povsod (primerne so steklene izložbe, vrata, stene, reklamne ali označevalne tablice, vozila in drugo) so odlično sredstvo komuniciranja s potencialnimi strankami. Izdelava reklamnih tabel in napisov je naše delo in naša strast. Nudimo vam lahko izkušnje in usposobljen tim ljudi, ki bo z reklamnimi tablami, označevalnimi tablami in napisi znal predstaviti vaše podjetje. Izberite podjetje Irtis, povečajte prodajo svojih produktov ali storitev in postanite vidni!


Reklamni napisi so največkrat natisnjeni na folijo ali na manjše ploščice, ki jih je nato mogoče enostavno namestiti kamorkoli želite. S takšnimi napisi lahko polepite vozilo, označevalne table, vrata, stene in drugo. Pustite domišljiji prosto pot!

reklamni napisi

Reklamne table in označevalne table

Reklamne in označevalne table so lahko manjše ali večje, glede na vaše želje in potrebe. Večje reklamne in označevalne table so primerne za postavitev v zunanje prostore. V tem primeru priporočamo uporabo vzdržljivih materialov, ki so odporni na vremenske razmere. Zunanje reklamne in označevalne table so večinoma tudi montirane in trdno pritrjene, kar omogoča stabilnost, saj ostanejo na svojem mestu dolgo časa.


Reklamne in označevalne table so lahko tudi dodatno osvetljene in tako nudijo večjo vidnost in sporočilnost.

Materiali in izdelava reklamnih tabel

Materiali za izdelavo reklamnih tabel so različni in prilagojeni potrebam in razmeram.
Reklamni napisi so največkrat natisnjeni na folijo, možni so pa tudi drugi materiali: les, aluminij, plastika in kovine. Predvsem za reklamne in označevalne table se priporočajo trpežnejši materiali, ki omogočajo dolgo obstojnost.

Izdelava reklamnih tabel poteka v skladu s strankinimi željami. Izbira napisa je neomejena, prilagodljivi so tudi materiali in oblike reklamnih napisov ter reklamnih in označevalnih tabel. Strankam pomagamo in svetujemo pri izbiri materialov ter obliki, ki je odvisna od namena - želite polepiti vozilo, bo vaš reklamni napis krasil steno, stekleno izložbo ali steno ali želite reklamno oziroma označevalno tablo, ki bo nameščena zunaj? Možnosti so skoraj neštete in zadnja beseda je vaša.

reklamne table


Preverite našo spletno stran. Med pestro ponudbo reklamnih napisov, reklamnih in označevalnih tabel ter tudi ostalo ponudbo, kot so tisk majic, izdelava štampiljk, tisk velikega formata, boste gotovo našli kaj zase.

Cene reklamnih napisov, reklamnih tabel in označevalnih tabel

Cene izdelave reklamnih ali označevalnih tabel ter napisov za polepitev vozil, izložb ali sten so odvisne od materialov, velikosti in zahtev posamezne stranke. Lahko nas kontaktirate in v najkrajšem možnem času vam bomo poslali neobvezujočo ponudbo.


Irtis d.o.o.:
  • Reklamni napisi
  • Reklamne table
  • Označevalne table
  • Polepitev vozil
  • Izdelava reklamnih tabel